Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pielęgnacja skóry i zabiegi po lecie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pielęgnacja skóry i zabiegi po lecie

Cześć, mam pytanie odnośnie najlepszej kolejności zabiegów po lecie, skóra 30+, bez większych problemów (poza wiadomo - starzeniem) celem jest utrzymanie i anti age, mam w czole botoks.
    Po analizie różnych postów wychodzi mi:
    1. W kroku pierwszym zrobić u kosmetologa oczyszczanie twarzy po lecie (oczyszczanie wodorowe/ lub oksybrazja / lub coś podobnego)
    2. Następnie po ok. 2 tyg: mezoterapia
    3. Po 3-4 tygodniach od mezo: dermapen
    4. 3-4 tys po dermapenie: Kwasy
    5. Kilka tyg po kwasach - Powtórka botoksu na czole
    Czy ta kolejność wydaje się wam uzasadniona? Coś warto zmienić lub dodać? Z góry dzięki!​

Ja zalecam najpierw Dermapen a potem mezoterapię igłowa po mojemu lepsza i bardziej efektywna kolejność. A kwasy można nakładać w każdej procedurze, chyba że chodzi o konkretny peeling z mocnym łuszczeniem to też lepiej będzie jak najpierw będzie Dermapen, potem mezo i potem peeling sredniogleboki. A na początek zdecydowanie oczyszczanie i nawilżenie celem przygotowania skóry do mocniejszego działania. Obowiązkowo odpowiednia pielęgnacja domowa
    Od siebie polecam również tę klinikę w Warszawie:
    Koszt zabiegu od 200 zł Czas zabiegu od 30 min Liczba zabiegów 1 Obszar wykonania twarz/szyja/dekolt/dłonie/ciało/włosy/miejsca intymne Dla kogo kobiety i mężczyźni Widoczny efekt po 15–30 dniach Utrzymanie efektu do 12–24 miesięcy Rekonwalescencja 3–10 dni Laser frakcyjny CO2 Laser frakcyjny to technologiczna rewolucja w świecie dermatologii i medycyny estetycznej. Dzięki swojej wszechstronności, znajduje szerokie zastosowanie...

Na miejscu mogą Ci dobrać odpowiednie zabiegi. Bo każda cera ma swoje inne wymagania.​

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X