Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pielęgnacja skóry i zabiegi po lecie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pielęgnacja skóry i zabiegi po lecie

Cześć, mam pytanie odnośnie najlepszej kolejności zabiegów po lecie, skóra 30+, bez większych problemów (poza wiadomo - starzeniem) celem jest utrzymanie i anti age, mam w czole botoks.
    Po analizie różnych postów wychodzi mi:
    1. W kroku pierwszym zrobić u kosmetologa oczyszczanie twarzy po lecie (oczyszczanie wodorowe/ lub oksybrazja / lub coś podobnego)
    2. Następnie po ok. 2 tyg: mezoterapia
    3. Po 3-4 tygodniach od mezo: dermapen
    4. 3-4 tys po dermapenie: Kwasy
    5. Kilka tyg po kwasach - Powtórka botoksu na czole
    Czy ta kolejność wydaje się wam uzasadniona? Coś warto zmienić lub dodać? Z góry dzięki!​

Ja zalecam najpierw Dermapen a potem mezoterapię igłowa po mojemu lepsza i bardziej efektywna kolejność. A kwasy można nakładać w każdej procedurze, chyba że chodzi o konkretny peeling z mocnym łuszczeniem to też lepiej będzie jak najpierw będzie Dermapen, potem mezo i potem peeling sredniogleboki. A na początek zdecydowanie oczyszczanie i nawilżenie celem przygotowania skóry do mocniejszego działania. Obowiązkowo odpowiednia pielęgnacja domowa
    Od siebie polecam również tę klinikę w Warszawie:
    Koszt zabiegu od 350 zł Czas zabiegu od 30 min Liczba zabiegów 1 Obszar wykonania twarz/szyja/dekolt/dłonie/ciało/włosy/miejsca intymne Dla kogo kobiety i mężczyźni Widoczny efekt po 15–30 dniach Utrzymanie efektu do 12–24 miesięcy Rekonwalescencja 3–10 dni Laser frakcyjny CO2 Laser frakcyjny to technologiczna rewolucja w świecie dermatologii i medycyny estetycznej. Dzięki swojej wszechstronności, znajduje szerokie zastosowanie...

Na miejscu mogą Ci dobrać odpowiednie zabiegi. Bo każda cera ma swoje inne wymagania.​

Comment

Słuchajcie, mam problem z plamami posłonecznymi na twarzy, które zostały mi po ostatnich wakacjach i nic z drogerii na nie nie działa. Myślę o profesjonalnej kuracji, bo podkład już tego nie przykrywa. Znalazłam ofertę pod hasłem terapia przebarwień koszalin i zastanawiam się, czy te nowoczesne lasery albo peelingi chemiczne są bardzo bolesne? Jeśli przechodziłyście taką kurację, napiszcie proszę, czy cera faktycznie odzyskała jednolity koloryt.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X