Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupujecie facetom kosmetyki?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupujecie facetom kosmetyki?

Dziewczyny... Czy kupujecie facetom kosmetyki?
    Zastanawiam się czy sama z tym nie przesadzam. Hmmm.... czy facet nie może sobie pomyśleć, że coś mam mu do zarzucenia? Że za mało o siebie dba?

Czemu nie? Każda kobieta kupuje facetowi kosmetyki, tylko jedne częściej, a inne rzadziej. Niektórzy faceci nie potrafią samodzielnie kupić sobie coś dobrego. Kupią to co będzie tanie, a jakość nie ma już dla nich większego znaczenia. Dlatego właśnie warto kupować facetom kosmetyki ;-)

Comment

No właśnie mój facet o siebie dba... Obawiam się czy nie kupię mu zbyt kiepskich kosmetyków. Jego kosmetyczka to Head Blade, Guam Uomo czy TASK Essential czyli sama wyższa półka. Czy kupując mu coś gorszego mogę go irytować?

Comment

To ty powinnaś wiedzieć najlepiej. Wszystkie firmy, które wymieniłaś są dosyć znane. Mój facet ma peeling do twarzy TASK Essential, więc wiem o jaki pułap kosmetyków chodzi ;-) Jeśli kupisz mu coś kiepskiego to pewnie będzie pokazywał zadowolenie, ale korzystać z tego nie będzie. Wszystko tak naprawdę zależy od relacji pomiędzy wami.

Comment

Wiesz co? Szarpnę się i kupię mu coś dobrego. Upatrzyłam nawet świetny zestaw podróży Travel Kit od Task Essential za przyzwoite pieniądze. Nie chcę, żeby mi okazywał zadowolenie na siłę. Ma być naprawdę zadowolony, o to mi głównie chodzi!

Comment

Dobry pomysł. Rozumiem, że to jakiś zestaw tak? Na pewno to mu się przyda? Żebyś nie kupiła czegoś, co jest zupełnie nieprzydatne.

Comment

No co ty... Travel Kit od Task Essential to pianka do golenia, balsam po goleniu i żel do mycia twarzy. Znajdź mi faceta, któremu to się nie przyda. Po marce przynajmniej wiem, że będzie to bardzo wysoka jakość. O to mi chodzi ;-)

Comment

Zdarza się kupować ale wychodzę z założenia, że i oni powinni dbać o siebie i orientować się w tym temacie.

Comment

Ale facet jest mało skomplikowany i nie ma wielkich wymagań. Nie zależy mu na tym, by super wyglądać. Dlatego mojemu "bladasowi" kupiłam krem brązujący do twarzy TASK ESSENTIAL Happy Face. Początkowo mówił, że on to nie, nie będzie... Ale korzysta ;-)

Comment

Mam ponownie do was pytanie. Mój młodszy brat ma spore problemy z trądzikiem. Czy preparat na trądzik LEROSETT w wersji dla mężczyzn jest tak samo skuteczny jak ten dla kobiet?

Comment

Podobno faceci więcej wydają na kosmetyki i kosmetyczki niż kobiety. Zgroza.

Comment

Konkretna odpowiedź na pytanie ;-)
                        Tam - preparat na trądzik Lerosett w wersji dla mężczyzn działa tak samo dobrze. Mój kuzyn korzystał za moim poleceniem. W tym momencie mogę napisać, że raczej nie istnieje skuteczniejszy kosmetyk na trądzik ;-)

Comment

Ok dzięki. Znalazłam go w sieci za 60 zeta ;-) No to zamawiamy ;-) LEROSETT Preparat na tr

Comment

To dokładnie ten kosmetyk. Warto wydać te 60 zeta dla świętego spokoju z trądzikiem. Wielu facetów ma z tym większy problem niż nawet kobiety ;/
                            Dobrze, że ta firma stworzyła odrębne kosmetyki dla kobiet i facetów ;-)

Comment

Mój facet dostał ode mnie teraz dezodorant w sztyfcie HB.
                              On ma ochronę, a ja przyjemny zapach Bez mojej pomocy znowu by wybrał jakiś szajs ;-) Kosmetyk wygląda tak:

Click image for larger version

Name:	xl_deo_stick__1290599848.jpg
Views:	1
Size:	9.0 KB
ID:	3117

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                              Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                              masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                              X