Rozważam założenie tipsów, lub pokrycie moich paznokci akrylem, ale nie jestem do końca przekonana o słuszności tego pomysłu. Zachęca mnie fakt, iż nie będę musiała tak często malować paznokci i będą mniej narażone na uszkodzenia mechaniczne. Ale to jest jednak wydatek... i to nie jednorazowy. Jak często trzeba "uzupełniać" takie paznokcie i jaką kwotę przeznaczacie na to w ciągu miesiąca? No, i oczywiście, czy jesteście zadowolone ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tipsy - wady i zalety
Collapse
X
-
Owszem nie będą narażone na uszkodzeia mechaniczne, jednakże będą pokrytę wartswą, którą nie daje paznokciom normalnie oddychać. Mam koleżnkę u której panokci po akrylu stały żóltobrązowego koloru, ale długo je nosiła pewnie z pół roku.
Co dwa tygodnie trzeba je korektować, bo nie wygląda to zbyt estetycznie. Wydatki pewnie będą niezłe.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment