Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolorowy french manicure ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kolorowy french manicure ?

hej widziałam ostatnio bardzo interesująca sesję, w której wykorzystano właśnie taki sposób malowania paznokci - płytka uzyskała kolor granatowy, a pasek ciemnoniebieski. bardzo interesujące efekty uzyskano także w tej sesji dla YSL:

MANICURE - KOLOROWY FRENCH OD YSL / COLOURFUL FRENCH ...

co sądzicie o takim sposobie malowania paznokci ? Podoba się Wam ?

Kurczę, powiem ci że jestem zdziwiona, bo mi się podoba - nie ma co dużo mówić, bo jest perfekcyjnie zbrobiony. Wydaje mi się, że trudno jest tak naprawdę tak perfekcyjnie zrobić french, bo te koory sa ostre i nie da się czegoś poprawić.

Comment

mnie się bardzo nie podoba ... nie wiem, dlaczego... jeśli już kolorowy french, to ja bym płytke paznokcia pomalowała jakimś pastelowym kolorem (niekoniecznie różowy, może błękitnym?) a pasek zostawiła biały .. albo do zwykłego frencha dodała jakieś kolorowe dodatki.

Comment

Zależy jakie połączenie kolorów. Ogólnie nigdy nie myślałam o frenchu w sposób inny niż tradycyjny, a tu proszę...zaskoczyłaś mnie tą sesją. Ale podoba mi się, tylko jeszcze tak jak napisałam- zależy jakie kolory się dobierze ze sobą. I musi być strasznie trudno taki zrobić :/ Szczególnie jak się komuś strasznie trzęsą ręce ;]

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X