Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TRWAŁE lakiery

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• TRWAŁE lakiery

Poszukuję lakierów, które nie odpryskują po 2 dniach ;/ Próbowałam już większości: Rimmel, Astor, Sally Halsen, Maybelline... i nic! Znacie jakąś markę, któa takowe produkuje? Kolor - różowe, czerwienie, cieliste, czyli norma, każdy producent takie mieć powinien. Może jakieś z dodatkiem elastycznych włókien? Albo dodawać pod lakier jakąś bezbarwną bazę, dzięki której będą się dłużej trzymały? Macie pomysł?

ja stosuję lakiery marki Inglot i naprawdę nie mam im nic do zarzucenia, ładnie i długo się trzymają, mają interesujące i różnorodne kolory, a odpryskują naprawdę rzadko. polecam je zarówno do french manicure jak i zwykłego malowania. dodatkowym atutem jest niewątpliwie całkiem przystępna cena tych produktów

Comment

może jeśli tak często z paznokci odpryskuje Ci lakier, a ja używałam produktów wymienionych przez Ciebie marek i nie miałam z nimi kłopotów w ogóle, to może warto zacząć stosować utwardzacz ? preparat ten pokryje paznokcie dodatkową powłoką, chroniąc je przed uszkodzeniami mechanicznymi, powinno pomóc !

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X