nie chodzi mi teraz o te okropne pionowe bruzdy, ale o wgniecenia poprzeczne ... zastanawiam się, skąd one się biorą... mam je na kciukach i na duzych placach u stóp. ale w zasadzie tylko czasami... na początku myślałam, że powstają od uderzenia , w sensie, jakoś mechanicznie. ale ostatnio doszłam do wniosku, że pojawiają się samoistnie ... Też takie macie??? Może wiecie, skad siię biorą? I jak im zapobiegać???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
poprzeczne "wgniecenia" na paznokciach
Collapse
X
-
Dokładnie tak jak pisze koleżanka - głównym winowajcą tej sytuacji jesteś ty sama. Przede wszystkim zacznij o te paznokcie dbać. Dobre odżywka od New Nails jest do kupienia za 10 złotych. Po jakimś czasie paznokcie będą twarde, łatwe w malowaniu, będą miały odpowiedni połysk. Tak więc radzę zacząć działać i to szybko.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment