Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Loczki pod wpływem wilgoci

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Loczki pod wpływem wilgoci

Za każdym razem, jak tylko wyjdę z domu, a powietrze jest wilgotne, zamiast prostych włosów (codziennie je prostuje), mam loczki ;/ Na dodatek włosy okropnie się puszą i wyglądam, jak bym miała na głowie siano. Co z tym robić? Stosuję odżywki niby 'prostujące' i wygładzające, ale one nic nie dają.

Radzę skorzystać z lakieru, bądż pianki lepiej jakiejś mocnej. Też mam ten problem, poza tym mam kręcone włosy, więc trudno je ujarzmić prostownicą, jak póżniej wyciągam końce pianką i utrwalam całość łakierem, to fryzurka się trzyma.

Comment

Lakier też mi nic nie daje, ale w połączeniu z pianką go jeszcze nie testowałam. Na pewno spróbuję A te wszystkie balsamy, np nivea (zamiast prostownicy)? Czy one działają lepiej niż odżywki?

Comment

Mi absolutnie te balsamy nic nie dają, może jak ktoś ma proste włosy to wtedy pomaga.

Comment

Nie, nie, nie. To zupełnie nie pomaga. To jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ja jakiś czas temu zamieniłam prostownicę na szczotkę do prostowania włosów , o taką http://www.hurtowniafryzjerska.pl/im...a%20wl%201.jpg i efekt jest super. Bo tak: włosy nie są oklapnięte, jak w przypadku uzywania prostownicy; nie są zniszczone i wysuszone; oszczędzam czas. Bo prostuję podczas suszenia.
          Do tego używam pianki. I jesli zalezy mi na tym ,żeby były idealnie proste, to jeszcze lakieru. Ale naprawdę - ta szczotka to jest świetna rzecz Jeden z lepszych zakupów w moim życiu

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X