Za każdym razem, jak tylko wyjdę z domu, a powietrze jest wilgotne, zamiast prostych włosów (codziennie je prostuje), mam loczki ;/ Na dodatek włosy okropnie się puszą i wyglądam, jak bym miała na głowie siano. Co z tym robić? Stosuję odżywki niby 'prostujące' i wygładzające, ale one nic nie dają.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Loczki pod wpływem wilgoci
Collapse
X
-
Nie, nie, nie. To zupełnie nie pomaga. To jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ja jakiś czas temu zamieniłam prostownicę na szczotkę do prostowania włosów , o taką http://www.hurtowniafryzjerska.pl/im...a%20wl%201.jpg i efekt jest super. Bo tak: włosy nie są oklapnięte, jak w przypadku uzywania prostownicy; nie są zniszczone i wysuszone; oszczędzam czas. Bo prostuję podczas suszenia.
Do tego używam pianki. I jesli zalezy mi na tym ,żeby były idealnie proste, to jeszcze lakieru. Ale naprawdę - ta szczotka to jest świetna rzeczJeden z lepszych zakupów w moim życiu
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
-
Channel: Nowe Technologie
19-02-25, 03:44 PM -
-
Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
-
Channel: Ubrania
14-02-25, 03:05 PM -
-
Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 02:07 PM -
-
Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
-
Channel: Kosmetyki
14-02-25, 01:48 PM -
-
Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
-
Channel: Tryb Życia
14-02-25, 01:45 PM -
Comment