Za każdym razem, jak tylko wyjdę z domu, a powietrze jest wilgotne, zamiast prostych włosów (codziennie je prostuje), mam loczki ;/ Na dodatek włosy okropnie się puszą i wyglądam, jak bym miała na głowie siano. Co z tym robić? Stosuję odżywki niby 'prostujące' i wygładzające, ale one nic nie dają.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Loczki pod wpływem wilgoci
Collapse
X
-
Nie, nie, nie. To zupełnie nie pomaga. To jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ja jakiś czas temu zamieniłam prostownicę na szczotkę do prostowania włosów , o taką http://www.hurtowniafryzjerska.pl/im...a%20wl%201.jpg i efekt jest super. Bo tak: włosy nie są oklapnięte, jak w przypadku uzywania prostownicy; nie są zniszczone i wysuszone; oszczędzam czas. Bo prostuję podczas suszenia.
Do tego używam pianki. I jesli zalezy mi na tym ,żeby były idealnie proste, to jeszcze lakieru. Ale naprawdę - ta szczotka to jest świetna rzecz Jeden z lepszych zakupów w moim życiu
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment