Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co na zniszczone włosy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Co na zniszczone włosy

Hej,
    jaki zabieg pilegnacyjny na włosy bedzie dobry na zniszczone końcówki, rozdwojenia.
    Nanoplastia, prostowanie keratynowe albo cos innego? Uzywalam farby z rossmana ciemne brązy wlosy sa suche ://

Ostatnio natknęłam się na film od trychologa, że keratynowe prostowanie pogarsza stan włosa, wyglądają ładnie przez jakiś czas, ale ten zabieg ostatecznie niszczy wiązania włosów Nie zgłębiałam tematu, bo nie mam w planach prostować, ale warto przemyśleć czy to gra warta świeczki, czy nie lepiej podciąć końcówki i dobrze je zabezpieczać
    https://faktyct.pl/pl/651_artykuly-s...one-wlosy.html

O wiele lepiej jest postawić na właściwą pielęgnację
    Last edited by vevi; 19-02-25, 03:43 PM.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Płatności bezgotówkowe w biznesie
      vevi
      Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
      19-02-25, 03:44 PM
    • Lustro w przedpokoju
      vevi
      Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
      14-02-25, 03:05 PM
    • Trądzik różowaty czym myć twarz
      vevi
      Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
      14-02-25, 02:07 PM
    • Naturalne sposoby na ból głowy
      vevi
      Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
      14-02-25, 01:48 PM
    • Autohipnoza
      vevi
      Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
      14-02-25, 01:45 PM
    Working...
    X