Dziewczyny miałyście sytuację, kiedy po zastosowaniu szamponu przeciwłupieżowego ten znów się pojawił? Czy jeśli zaczynasz stosować szampony przeciwłupieżowe musisz je stosować ciągle?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Powracający łupież?
Collapse
X
-
Na szczęście moja skóra głowy jest w porządku, nie mam większych problemów z nią. Unikaj słabych, nie chcę tu pisać tanich szamponów. Pamiętaj by dobrze spłukać głowę po umyciu. Spróbuj aptecznych szamponów na łupież, kiedyś był jeden a teraz co chwilę coś nowego. Widziałam niedawno informację o szamponach specjalistycznych Elestabion, może spróbuj sobie kilka saszetek. A może olejek ci pomoże, chyba w Pani Domu był artykuł o ich dobroczynnym wpływie.
-
Właśnie problem zapoczątkował szampon z biedronki, chyba mnie uczulił głowa swędziała a potem już wiadomo. Kupiłam 3 saszetki Elestabion T, bo tak mi podpowiedziała pani w aptece. Stosuję 1 saszetkę potem znów delikatnym rumiankowym i tak powtarzać leczenie.
Comment
-
Comment
-
There are many brands are available in the market that are more likely to solve the problem of the dandruff. I used some shampoo but there was no surely effect on my hairs..
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
There are no results that meet this criteria.
Comment