Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czerwona szminka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czerwona szminka

bardzo seksowna, sprawia, że usta są ponętne , a ich właścicielka pociągająca. ale wydaje mi się, że nie wszyscy mogą jej bezkarnie używać... Np. jak ktoś ma czerwone wypieki na twarzy (tzw. rumień), albo czerwone krostki , albo bardzo kolorowy makijaż oczu ... to ja raczej jestem na 'nie'. to o tym sądzicie?

w makijażu należy pamiętać, aby wyważyć proporcje ! jeśli decydujemy się na podkreślenie oczu to usta nie powinny grać równie wyrazistej roli i odwrotnie, jeśli o tym zapomnimy możemy niestety uzyskać efekt przerysowania, czyli daleki od zamierzonego. moim zdaniem kolorowe cienie do powiek trochę się gryzą z krwistoczerwonymi ustami i sprawiając, że makijaż staje się kiczowaty. najlepiej dograć usta z grafitowymi, szarymi lub innymi ciemnymi kolorami.
    nawet jeśli ktoś przestrzega wyżej wymienionych wskazówek nie oznacza, iż jest to kosmetyk przeznaczony dla niego, m. in. kiepsko wygląda na wąskich ustach.
    należy jeszcze pamiętać, że czerwona szminka bardzo zwraca uwagę na niedoskonałości zębów - od razu podkreśla żółte przebarwienia, co wygląda niezwykle nieestetycznie.

Comment

Jeśli usta sa czerwone, to znaczy ze juz nie da się kombinować z oczami itd. Wszystko ma być z umiarem, inaczej będzie wyglądać strasznie niepowaznie, no i bezgustownie.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X