Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

eyeliner

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• eyeliner

bardzo chciałabym nauczyć się wykonywać retro makijaż oczu "cat eye", ale niestety nie wiem od czego właściwie zacząć
    czy istnieją jakieś różne techniki nakładania eyelinera ? tzn. należy to robić od strony kącika oka czy odwrotnie ?
    jakie kosmetyki tego typu polecacie ? czy warto zainwestować w bardzo drogi produkt czy te przeznaczone dla nastolatek również będą dobre ?
    bardzo chciałabym, aby makijaż ten wyglądał ładnie i elegancko, a nie tak jak w przypadku Amy Winehouse

miałam jakiś czas temu eyeliner firmy ASTOR, która , jak wiadomo, nie nalezy do tych najdroższych i był w MIARĘ dobry. ścierał się tylko w ekstremalnych sytuacjach typu kłótnia z ukochanym połączona z histerią;d ale to nie zdarza się codziennie, dlatego możesz w niego zainwestwać. ok 20-30 zł z tego, co pamiętam.

Ja zaczynam od środka. środek-> kącik zewnętrzny, a potem środek --> kącik wewnętrzny. jakoś taki mi jest łatwiej, ale pewnie musisz opracoawć swoją własną metodę. Na początku może spróbuj pomalować się wieczorem,a nie rano , jak bedziesz sie bardzo spieszyc;d bo bedzie Ci się trzęsła ręka i nic z tego nie wyjdzie. używanie eyelinera to trudna sztuka ALE do opanowania:d

Comment

Też miałam Astor'a i byłam z niego zadowolona. Pod koniec dnia się lekko kruszył, ale nie ścierał się. Teraz mam Rimmel i też jest ok Trochę ma inny pędzelek niż Astor, ale równie dobrze się go nakłada. Na początku zainwestuj w patyczki do uszu, bo przydadzą Ci się przy korektach kreski ;p

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X