Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolorowe tusze do rzęs !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kolorowe tusze do rzęs !

zainteresowały mnie ostatnio tusze do rzęs, o powiedzmy, „nietradycyjnych” kolorach. można je odnaleźć w ofercie wielu firm produkujących kosmetyki przeznaczone raczej dla młodzieży. mam na myśli tusze niebieskie czy zielone. co o nich myślicie, czy dzięki nim można zyskać interesujący efekt czy też wygląda to dziwnie, a może zabawnie ? zastanawiam się czy nie skusić się na zakup takiego tuszu, ale najpierw chciałabym poznać inne opinie

ja osobiście nie wyszłabym "do ludzi" z rzęsami pomalowanymi na zielono Myślę, że jest to fajna opcja dla osób, które potrzebują jakiegoś dopełnienia w charakteryzacji, na przykład bal kostiumowy. Pewnie na imprezę też nie jedna z nas by tego użyła ale na codzień to trochę śmiesznie. Jakie macie zdanie?

Comment

Hmm, ja jeszcze nigdy nie użyłam takiego tuszu Nie no, zielony i niebieski dla mnie odpada. ALE zdaje się, że są takie w ciemniejszych kolorach, np. ciemny fiolet albo granat. JA nie używam, jak już powiedziałam, ale nie twierdzę, że taki np. ciemny fiolet wyglądałby źle Oczywiście NIE na co dzień i zalezy , do jakiiego makijażu Jeżeli ktoś chce wyglądać egzotycznie i niecodziennie, to dlaczego nie.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X