Ostatnio mam straszny problem z zamaskowaniem cieni pod oczami, szczególnie po nieprzespanej nocy. Wcześniej cienie sie nie pojawialy, no chyba że faktycznie byłam bardzo niewyspana. Teraz mam je praktycznie codziennie. Jak to zakryć, albo zredukować ich pojawianie się? Może jakieś okłady na oczy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Cienie pod oczami
Collapse
X
-
-
Nie mam sposobu na pozbycie się cieni pod oczami, ale doraźnie, jeśli chcesz je ukryć, to polecam korektory pod oczy, albo nawet zwykłe korektory. kupisz taki np w Inglot, kosztuje koło 20 zł i jest wiele odcieni. pamiętaj żeby korektor był ciut jaśniejszy od podkładu, wtedy nie będzie go widać a przykryje "cienie".
powodzenia
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zależy mi, żeby firmowe gadżety wyglądały trochę bardziej „premium”. Robimy sporo dla klientów z segmentu B2B i nie chcę rozdawać czegoś,...
-
Channel: Tryb Życia
26-03-25, 06:23 PM -
-
Babeczki robicie same paznokcie czy jednak wolicie iść do kosmetyczki?
-
Channel: Paznokcie
26-03-25, 02:37 PM -
-
Nie przepadam za typowymi zagłówkami przy łóżku, ale w sypialni chciałabym mieć coś, co trochę zrobi wrażenie i nada klimat. Co można dać zamiast?
-
26-03-25, 08:57 AM -
-
Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
-
13-03-25, 01:36 PM -
-
Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro
...
-
13-03-25, 12:23 PM -
Comment