jest ogrooomnym problemem zrobienie sobie eyelinerem kreski idealnej. jeszcze chyba NIGDY mi się to nie udało ;/ jeżeli macie jakieś niezawodne sposoby na to, abym miała nienaganny makijaż zrobiony w ten sposób, blagam, podpowiedzcie mi - mam już dość kupowania cały czas patyczków do uczu, którymi koryguję kreskę!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kreska idealna
Collapse
X
-
Najpierw kup eyeliner w olówku albo w postaci flamastra - ułatwi to znacznie zrobienie prostej kreski. Zanim dasz na oko eyeliner, pomaluj sobie kreskę... kredką do oczu! O wiele prościej jest pomalować równą kreskę, po kresce już zrobionej! A ewentualne "błędy"
nie będą się aż tak bardzo rzucały w oczy. Ważne też, aby taką kreske starać się namalować jednym pociagnięciem, a nie na "raty", bo wtedy wygląda jak połamana. Do jasnych oczu - dobrze się będzie komponował brązowy eyeliner, do ciemnych - czarny
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment