Jak sobie z nim poradzić? Usuwać, czy lepiej zostawić?? Na razie jest widoczny. Co prawda z małej odległości, ale jednak. Boję się, że jak będę próbowała się go pozbyć, to będzie odrastał bardziej "intensywny"....
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ten okropny wąsik ...
Collapse
X
-
Ja też bym się bala, ze odrosnie GORSZY ;d tak, jak odrastają włosy na nogach ... ale nogi , to nogi. a to jest twarz. szczerze mowiac, uwazam, ze najlepiej byłoby go zostawić. na pewno najbezpiecznie. a moze usunąć kilka niepotrzebnych włosków pęsetą??
Comment
-
Większość kobiet boi się depilacji woskiem, bo myślą, że efekt będzie jak po maszynce. Nie ma błędnego myślenia.
Depiluję się woskiem już od paru ładnych lat i włosów na nogach prawie nie mam, a jeśli są to jaśniutkie i miękkie. To samo jest w przypadku wąsika. Na początku chodziłam do kosmetyczki raz na 2 tygodnie, w tej chwili wystarczy rzadziej niż raz na miesiąc, bo włoski są tak niewidoczne. Serdecznie polecam Dziewczyny nie bójcie się wosku A jeśli nadal się boicie polecam depilację laserem diodowym, po serii takich zabiegów włoski na pewno nie odrosną
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment