Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ten okropny wąsik ...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ten okropny wąsik ...

Jak sobie z nim poradzić? Usuwać, czy lepiej zostawić?? Na razie jest widoczny. Co prawda z małej odległości, ale jednak. Boję się, że jak będę próbowała się go pozbyć, to będzie odrastał bardziej "intensywny"....

Może spróbowałabyś rozjaśnić, bo jabym się bała go dotykać, możliwe że będzie gorzej.

Comment

ja bym go potraktowała woskiem. w domu, albo u kosmetyczki. nie powinno bardzo boleć, a skoro źle się czujesz z jego obecnością, bo wiesz, że 'on tam jest', to po co sie męczyć - lepiej się go pozbyć a po depilacji powinien zacząć mniej odrastać.

Comment

Ja też bym się bala, ze odrosnie GORSZY ;d tak, jak odrastają włosy na nogach ... ale nogi , to nogi. a to jest twarz. szczerze mowiac, uwazam, ze najlepiej byłoby go zostawić. na pewno najbezpiecznie. a moze usunąć kilka niepotrzebnych włosków pęsetą??

Comment

większe?! hm... mi na nogach po depilacji coraz mniejsze odrastają, a w niektórych miejscach już ich wogóle nie mam pensetą ból jest nie do zniesienia ;/ jeden mały wąsik, a tyle problemów sprawia

Comment

Większość kobiet boi się depilacji woskiem, bo myślą, że efekt będzie jak po maszynce. Nie ma błędnego myślenia.
            Depiluję się woskiem już od paru ładnych lat i włosów na nogach prawie nie mam, a jeśli są to jaśniutkie i miękkie. To samo jest w przypadku wąsika. Na początku chodziłam do kosmetyczki raz na 2 tygodnie, w tej chwili wystarczy rzadziej niż raz na miesiąc, bo włoski są tak niewidoczne. Serdecznie polecam Dziewczyny nie bójcie się wosku A jeśli nadal się boicie polecam depilację laserem diodowym, po serii takich zabiegów włoski na pewno nie odrosną

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
            Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
            masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
            X