Jak sobie z nim poradzić? Usuwać, czy lepiej zostawić?? Na razie jest widoczny. Co prawda z małej odległości, ale jednak. Boję się, że jak będę próbowała się go pozbyć, to będzie odrastał bardziej "intensywny"....
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ten okropny wąsik ...
Collapse
X
-
Ja też bym się bala, ze odrosnie GORSZY ;d tak, jak odrastają włosy na nogach ... ale nogi , to nogi. a to jest twarz. szczerze mowiac, uwazam, ze najlepiej byłoby go zostawić. na pewno najbezpiecznie. a moze usunąć kilka niepotrzebnych włosków pęsetą??
Comment
-
Większość kobiet boi się depilacji woskiem, bo myślą, że efekt będzie jak po maszynce. Nie ma błędnego myślenia.
Depiluję się woskiem już od paru ładnych lat i włosów na nogach prawie nie mam, a jeśli są to jaśniutkie i miękkie. To samo jest w przypadku wąsika. Na początku chodziłam do kosmetyczki raz na 2 tygodnie, w tej chwili wystarczy rzadziej niż raz na miesiąc, bo włoski są tak niewidoczne. Serdecznie polecam
Dziewczyny nie bójcie się wosku
A jeśli nadal się boicie polecam depilację laserem diodowym, po serii takich zabiegów włoski na pewno nie odrosną
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Kochane, jakich kosmetyków używacie do higieny intymnej?
I czy stosujecie codziennie wkładki?...-
Channel: Tryb Życia
Dzisiaj, 03:02 PM -
-
Hej, pytanie kieruję do osób na diecie wegetariańskiej
Co macie zazwyczaj w swojej spiżąrni?...-
Dzisiaj, 01:26 PM -
-
Hej ,co mozna kupić swojej fryzjerce na otwarcie nowego zakładu . Chodzi mi o jakiś prezent do 100 zł .
-
Dzisiaj, 11:43 AM -
-
Jestem w trakcie remontu łazienki i planuję prysznic typu walk-in. Zastanawiam się nad odpływem liniowym, najlepiej z jakimś dekoracyjnym rusztem,...
-
27-01-26, 10:56 AM -
-
Cześć,szukam solidnych odwodnień liniowych do browaru. Zależy mi na stali nierdzewnej, bo mamy wilgoć, częste mycie i wysokie wymagania higieniczne...
-
Channel: Nowe Technologie
26-01-26, 06:50 PM -

Comment