Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

maseczka dla cery problematycznej

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• maseczka dla cery problematycznej

Mogłybyście mi jakąś polecić? Mam na myśli skórę trądzikową.
    Może to być maseczka do kupienia w sklepie, a może być taka , którą zrobię sama w domu.
    O, albo może jakaś maseczka u kosmetyczki. Algowa, różana? Słyszałam o takich, ale wiem, że czasem nie nalezy ufać kosmetyczkom

Polecam kosmetyki z serii Bandi. Są dostępne jedynie w salonach kosmetycznych. Sama stosuję maseczkę drożdżową z tej serii, jest rewelacyjna. Naprawdę warto wydać te 15 zł więcej na te profesjonalne kosmetyki niż kupować w drogeriach przereklamowane produkty, które nie zawsze pomagają a czasami nawet szkodzą.

Comment

bardzo polecam, szczególnie po zabiegu oczyszczania twarzy u kosmetyczki, maseczki z alg.
      działają kojąco i minimalizują zaczerwienienia do tego stopnia, że nawet nie widać działań kosmetyczki, co jest niewątpliwie cenne, gdy musimy wyglądać idealnie i nieskazitelnie
      ostrzegam jednak, że algi mają dość duszący, dla niektórych nieprzyjemny zapach

Comment

vichy z serii normaderm też ma bardzo fajne maseczki - najpierw peeling głęboko oczyszczający, a potem maseczka ściągająca. działania genialne - złuszczanie starego naskórka, a potem oczyszczenie i ściągnięcie porów. polecam zdecydowanie!!

Comment

Phenome ma super maseczkę dla skóry trądzikowej. Można ją kupić w złotych tarasach, widziałam tam sklep.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
          X