Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

maseczka dla cery problematycznej

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• maseczka dla cery problematycznej

Mogłybyście mi jakąś polecić? Mam na myśli skórę trądzikową.
    Może to być maseczka do kupienia w sklepie, a może być taka , którą zrobię sama w domu.
    O, albo może jakaś maseczka u kosmetyczki. Algowa, różana? Słyszałam o takich, ale wiem, że czasem nie nalezy ufać kosmetyczkom

Polecam kosmetyki z serii Bandi. Są dostępne jedynie w salonach kosmetycznych. Sama stosuję maseczkę drożdżową z tej serii, jest rewelacyjna. Naprawdę warto wydać te 15 zł więcej na te profesjonalne kosmetyki niż kupować w drogeriach przereklamowane produkty, które nie zawsze pomagają a czasami nawet szkodzą.

Comment

bardzo polecam, szczególnie po zabiegu oczyszczania twarzy u kosmetyczki, maseczki z alg.
      działają kojąco i minimalizują zaczerwienienia do tego stopnia, że nawet nie widać działań kosmetyczki, co jest niewątpliwie cenne, gdy musimy wyglądać idealnie i nieskazitelnie
      ostrzegam jednak, że algi mają dość duszący, dla niektórych nieprzyjemny zapach

Comment

vichy z serii normaderm też ma bardzo fajne maseczki - najpierw peeling głęboko oczyszczający, a potem maseczka ściągająca. działania genialne - złuszczanie starego naskórka, a potem oczyszczenie i ściągnięcie porów. polecam zdecydowanie!!

Comment

Phenome ma super maseczkę dla skóry trądzikowej. Można ją kupić w złotych tarasach, widziałam tam sklep.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X