Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozjaśnianie przebarwień

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rozjaśnianie przebarwień

... potrądzikowych i posłonecznych! Macie na to jakieś sprawdzone sposoby? Głównie chodzi mi o jakieś kremy lub maści (bez recepty), albo jakieś naturalne metody. Czytałam o toniku z cytryny i maseczkach z ogórka, albo aspirynowej. Mógłby mi ktoś powiedzieć coś na ten temat?
    Zależy mi na tym, by metoda była możliwie niedroga

sok z cytryny wybiela skore, to prawda, natomiast nie wiem jak sie dokladnie nanosi sok cytrynowy.

Comment

Hmm.. Ja kiedyś zastosowałam taką "maseczkę" z ogórka i cytryny... To była raczej taka... paćka. W użyciu było to bardzo niewygodne, ale jakieś tam efekty były.
      Także przepis wygląda tak: potrzebujesz ogórka i cytrynę. Ogórka ścierasz na tarce. To tej packi wyciskasz sok z cytryny i gotowe. jak to nałożysz, to już Twoja sprawa ja po prostu nakładałam tę paćkę na skórę. nie powiem, żeby to było przyjemne no, ale spróbuj. koszt tego zabiegu to jakieś 2 zł... Oczywiscie trzeba to kilkukrotnie powtórzyc. powodzenia

Comment

Ja bardziej polecam jakieś zabiegi u kosmetyczki na bazie kwasów AHA. Glikolowy, migdałowy, pirogronowy. Moim zdaniem będą lepiej działały niż takie domowe przepisy

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X