Przyznajcie się jak często pamiętacie i jak dbacie o swoją wizytówkę jaką jest szyja i dekolt. Często jest tak, że kobieta odmładza się na twarzy poprzez zabiegi chirurgiczne a jej faktyczny wiek zdradza szyja. Co stosujecie do pielęgnacji?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pielęgnacja szyi i dekoltu
Collapse
X
-
Ja ostatnio trochę poczytałam na temat pielęgnacji szyi i dekoltu. Teraz staram się robić raz w tygodniu peeling tych okolic. Oklepuję szyję, chociaż powiem szczerze, że nie wiem czy to coś działa. Nigdy nie miałam specjalnego kremu do pielęgnacji dekoltu czy na szyję. Teraz wyjątkowo, mam krem z beECO pod oczy, na szyję i dekolt. W sumie to nie wiem, czemu akurat na te trzy miejsca jeden krem. Najważniejsze by szyja była jędrna.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Planujemy zrobić ogrodzenie ze sztachet metalowych i celujemy w długość ok. 120 cm. To ma sens? Nie będą za niskie?
-
Channel: Tryb Życia
16-05-25, 01:13 PM -
-
Zastanawiam się nad montażem klimatyzacji w domu jednorodzinnym. Czy to dobra inwestycja? Jakie są koszty eksploatacji i czy urządzenie sprawdza się...
-
14-05-25, 01:15 PM -
-
Dziewczyny co najlepiej pomoże>
Od jakiegoś czasu odczuwam totalny brak energii na wszystko...
-
Channel: Ciało
13-05-25, 02:01 PM -
-
Zależy mi na prywatnej wizycie, nie chcę czekać tygodniami. Ktoś był ostatnio u jakiegoś lekarza w Rzeszowie i może coś podpowiedzieć?
-
Channel: Ciało
13-05-25, 10:32 AM -
-
Jak w temacie Czy taka wizyta coś Wam dała i Wam pomogła?
Zastanawiam się czy iść czy nie ma sensu-
13-05-25, 09:55 AM -
Comment