Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pielęgnacja szyi i dekoltu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pielęgnacja szyi i dekoltu

Przyznajcie się jak często pamiętacie i jak dbacie o swoją wizytówkę jaką jest szyja i dekolt. Często jest tak, że kobieta odmładza się na twarzy poprzez zabiegi chirurgiczne a jej faktyczny wiek zdradza szyja. Co stosujecie do pielęgnacji?

Do pielęgnacji szyi i dekoltu używam tych samych kosmetyków co do twarzy. Po prostu aplikuję na dłonie krem i nakładam go nie tylko na twarz, ale także na szyję i dekolt. Uważam, że to najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o pielęgnację skóry tych okolic

Comment

Ja ostatnio trochę poczytałam na temat pielęgnacji szyi i dekoltu. Teraz staram się robić raz w tygodniu peeling tych okolic. Oklepuję szyję, chociaż powiem szczerze, że nie wiem czy to coś działa. Nigdy nie miałam specjalnego kremu do pielęgnacji dekoltu czy na szyję. Teraz wyjątkowo, mam krem z beECO pod oczy, na szyję i dekolt. W sumie to nie wiem, czemu akurat na te trzy miejsca jeden krem. Najważniejsze by szyja była jędrna.

Comment

Ja na co dzień używam specjalny krem do pielęgnacji szyi i dekoltu HB. Mam nadzieję, że a kilka lat nie będę narażona na widok zniszczonego dekoltu. Musi być dobrze

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
        Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
        masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
        X