Przyznajcie się jak często pamiętacie i jak dbacie o swoją wizytówkę jaką jest szyja i dekolt. Często jest tak, że kobieta odmładza się na twarzy poprzez zabiegi chirurgiczne a jej faktyczny wiek zdradza szyja. Co stosujecie do pielęgnacji?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pielęgnacja szyi i dekoltu
Collapse
X
-
Ja ostatnio trochę poczytałam na temat pielęgnacji szyi i dekoltu. Teraz staram się robić raz w tygodniu peeling tych okolic. Oklepuję szyję, chociaż powiem szczerze, że nie wiem czy to coś działa. Nigdy nie miałam specjalnego kremu do pielęgnacji dekoltu czy na szyję. Teraz wyjątkowo, mam krem z beECO pod oczy, na szyję i dekolt. W sumie to nie wiem, czemu akurat na te trzy miejsca jeden krem. Najważniejsze by szyja była jędrna.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Hej, czy w Krakowie znajdę jakiś sprawdzony gabinet od depilacji laserowej bikini? Mam już dość podrażnień i wrastających włosków po maszynce.
-
Channel: Ciało
18-09-25, 01:20 PM -
-
Czy lepiej sprawdza się wanna, czy prysznic – co według Was daje większy komfort?
-
Channel: Tryb Życia
18-09-25, 10:35 AM -
-
Czy ktoś korzysta z taxi na co dzień, np. do pracy? Czy to w ogóle ma sens?
-
15-09-25, 08:21 AM -
-
Czy warto sadzić borówki w ogrodzie, skoro mamy swoje jagody?
-
12-09-25, 01:07 PM -
-
Jakie wino półsłodkie albo owocowe najlepiej sprawdzi się na prezent – coś, co nie jest przesadnie słodkie, ale ma przyjemny smak?
-
Channel: Kosmetyki
12-09-25, 12:39 PM -
Comment