Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa to dobra opcja dla małych firm?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płatności bezgotówkowe w biznesie
Collapse
X
-
Cześć! Moja kuzynka ma małą kawiarnię i u niej terminal płatniczy to super opcja. Skorzystała z programu Polska Bezgotówkowa i przez pierwszy rok rzeczywiście nie ponosiła żadnych kosztów. Klienci częściej decydują się na zakupy, jak mogą zapłacić kartą, zwłaszcza przy mniejszych kwotach. Po roku warto dobrze przeanalizować oferty operatorów, ale start na pewno się opłaca. Więcej informacji znajdziesz na https://polskabezgotowkowa.pl/.Last edited by Nonni; 28-02-25, 08:18 AM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Rozważam modernizację naszego ośrodka kultury i patrzę na możliwości oferowane przez Wamat jako sceny producent . Zastanawiam się czy nowoczesne...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:58 AM -
-
Heja
Myślę o modernizacji naszej linii produkcyjnej i rozważam inwestycję w Smart Factory Software oferowane przez Nexelem. Wydaje...-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:15 AM -
-
Hej, potrzebuję czegoś więcej niż zwykłe maseczki na gumce. Chcę wiedzieć, czym różnią się chirurgiczne maski od półmasek FFP2/FFP3 i kiedy...
-
Channel: Tryb Życia
25-08-25, 11:21 AM -
-
Rozgrywka w big bass demo to idealny sposób, by odkryć, jak działa zbieranie symboli i dlaczego dynamiczne role potrafią zaskoczyć nawet doświadczonych...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
22-08-25, 08:40 PM -
-
Mam lekką postać łuszczycy, ale ostatnio po operacji (narkoza + leki) zmiany niemal całkiem zniknęły. Ciekawi mnie, czy to przypadek, czy ktoś...
-
Channel: Włosy
22-08-25, 11:07 AM -
Comment