Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa to dobra opcja dla małych firm?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płatności bezgotówkowe w biznesie
Collapse
X
-
Cześć! Moja kuzynka ma małą kawiarnię i u niej terminal płatniczy to super opcja. Skorzystała z programu Polska Bezgotówkowa i przez pierwszy rok rzeczywiście nie ponosiła żadnych kosztów. Klienci częściej decydują się na zakupy, jak mogą zapłacić kartą, zwłaszcza przy mniejszych kwotach. Po roku warto dobrze przeanalizować oferty operatorów, ale start na pewno się opłaca. Więcej informacji znajdziesz na https://polskabezgotowkowa.pl/.Last edited by Nonni; 28-02-25, 08:18 AM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Hej, czy któraś z dziewczyn boryka się z nerwicą? Byłam dziś w pracy i się zdenerwowałam bardzo bo się pokłóciłam z chłopakiem. Pracowałam...
-
Channel: Tryb Życia
Wczoraj, 12:21 PM -
-
Cześć! Rozważamy zorganizowanie na weselu stołu z alkoholami i instrukcjami do kilku prostych drinków, które goście mogliby zrobić samodzielnie,...
-
06-03-26, 10:48 AM -
-
Tradycyjne środowiska gier często wydają się mechaniczne, reagując w ten sam sposób na każdego użytkownika. Nowoczesny ekosystem musi być dynamiczny,...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
27-02-26, 11:25 PM -
-
Które elementy wyposażenia lub sprytne rozwiązania w waszym domu najbardziej ułatwiają codzienne życie i polecilibyście je osobom planującym własny...
-
27-02-26, 01:22 PM -
-
Jak wyglada wasza wieczorna lub poranna rutyna jeśli chodzi o pielęgnacje? Chciałabym swoją trochę rozbudować
-
Channel: Kosmetyki
23-02-26, 10:57 AM -

Comment