Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa to dobra opcja dla małych firm?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Płatności bezgotówkowe w biznesie
Collapse
X
-
Cześć! Moja kuzynka ma małą kawiarnię i u niej terminal płatniczy to super opcja. Skorzystała z programu Polska Bezgotówkowa i przez pierwszy rok rzeczywiście nie ponosiła żadnych kosztów. Klienci częściej decydują się na zakupy, jak mogą zapłacić kartą, zwłaszcza przy mniejszych kwotach. Po roku warto dobrze przeanalizować oferty operatorów, ale start na pewno się opłaca. Więcej informacji znajdziesz na https://polskabezgotowkowa.pl/.Last edited by Nonni; 28-02-25, 08:18 AM.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Mamy w firmie open space, około 30 osób i kawa to temat rzeka – każdy coś innego, jedni chcą mocną, drudzy mleczną, inni tylko espresso. Teraz...
-
Channel: Nowe Technologie
30-05-25, 10:49 AM -
-
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dużo gorzej widzę po zmroku. Prowadzenie samochodu wieczorem to ostatnio spore wyzwanie. Gdzie w Tarnowie warto...
-
Channel: Tryb Życia
28-05-25, 11:56 AM -
-
Cześć. Gdzie kupujecie swoje ubrania? Chciałam odświeżyć swoją szafę. Tak od a-z. Klimat bardziej kobieco, ale tak żeby Vansy nosić. Wiec bluzki...
-
Channel: Ubrania
27-05-25, 01:06 PM -
-
Chciałabym dać mojej przyjaciółce coś, co będzie takim symbolem naszej relacji. Nic wielkiego, raczej drobnostka, ale z jakimś znaczeniem. Myślałam...
-
Channel: Ciało
27-05-25, 10:47 AM -
-
Witajcie. Ile kosztuje założenie takiej strony w branży beauty?
Jakieś porady?...-
Channel: Tryb Życia
27-05-25, 10:05 AM -
Comment