Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płatności bezgotówkowe w biznesie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Płatności bezgotówkowe w biznesie

Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa to dobra opcja dla małych firm?

Hej! Słyszałam od znajomej, że po wprowadzeniu terminala płatniczego w jej zakładzie fryzjerskim przybyło klientów. Dużo osób nie nosi już gotówki, a możliwość płatności kartą to dla nich wygoda. Program Polska Bezgotówkowa to dobry start, bo przez rok nie ponosi się kosztów za terminal i transakcje.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Płatności bezgotówkowe w biznesie
      vevi
      Cześć! Prowadzę niewielki zakład usługowy i zastanawiam się, czy w ogóle warto wprowadzać płatności kartą. Czy program Polska Bezgotówkowa...
      19-02-25, 03:44 PM
    • Lustro w przedpokoju
      vevi
      Zastanawiam się, czy w ogóle warto wieszać lustro w przedpokoju. Z jednej strony może być praktyczne, ale z drugiej nie chcę, żeby pomieszczenie wyglądało...
      14-02-25, 03:05 PM
    • Trądzik różowaty czym myć twarz
      vevi
      Hej, dziewczyny jaki żel do mycia twarzy i kremy polecacie na trądzi różowaty? Dodam że skóra bardzo sucha i 40+. Czy cetaphil byłby tu dobrą...
      14-02-25, 02:07 PM
    • Naturalne sposoby na ból głowy
      vevi
      Od jakiegoś czasu mam częste bóle głowy, zwłaszcza po długim dniu pracy przy komputerze. Staram się unikać tabletek i szukam bardziej naturalnych...
      14-02-25, 01:48 PM
    • Autohipnoza
      vevi
      Zauważyłam, że mam trudność w przepracowaniu pewnych emocji z przeszłości. Czy autohipnoza może pomóc w ich uwolnieniu? Czy trzeba mieć doświadczenie,...
      14-02-25, 01:45 PM
    Working...
    X