Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sklepy internetowe z ubraniami

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Ja ostatnio kupilam bardzo ladna sukienka w sklepie www.blucatherine.pl . Gatunek bardzo dobry, wiec z czystym sumieniem moge polecic.

Comment

Witam,
      ja osobiście mogę polecić internetowy sklep sportowy BlackSport. Zawsze zaopatruję się tam w buty, odzież oraz sportowe dodatki. Sklep jest solidny, nigdy się jeszcze nie zawiodłam na jakości świadczonych przez nich usług

Comment

Polecam!!!!

Witajcie moje kochane!

Mimo iż sklepów internetowych z ubraniami jest naprawdę masę to czasami ciężko przerzucać setki stron na allegro aby coś znaleźć ciekawego. Jakiś czas temu szukałam sukienkę na ważną uroczystość rodzinną. Całkiem przypadkowo przez wyszukiwarkę trafiłam na taki: sklep internetowy z damską odzieżą . Znalazłam tam kilka pięknych rzeczy, które nawet producent Ryłko ma drożej niż w tym sklepie. Sklep nazywa się "Kreacja" i jest bardzo a to bardzo zadowolona z zakupionej sukienki dlatego szczerze Wam polecam bo można znaleźć ciekawe i gustowne ubrania dla kobiet.

Comment

Dobry outlet internetowy z dobrymi markami

http://sklep.t2g.pl/ osobiście polecam ten sklep, to outlet internetowy z dobrymi markami takimi jak: Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren. Zdarzyło mi się już tam zamówić sukienkę i koszulkę dla chłopaka i nie zawiodłam się, mimo iż boję się kupować przez internet T2G całkiem pozytywnie wg mnie

Comment

dobry sklep internetowy? Przyznam się, że ostatnio dużo szukam tych sklepów i w różnych kupuje, ale najczęściej korzystam z Moda męska ,damska, młodzieżowa - COVERYOU.pl - sklep on-line Markowa Odzież od -50% SALE ubrania tanie, dobrej jakości, co więcej większość ubrań to ubrania firmowe. Nawet znajomi przekonali się do Moda męska ,damska, młodzieżowa - COVERYOU.pl - sklep on-line Markowa Odzież od -50% SALE i często zamawiają ubrania... POLECAM

Comment

nowo otwarty sklep internetowy z odzieżą Stylepit.pl

Zapraszam Państwa do nowego sklepu internetowego z markową odzieżą i dodatkami StylePit.pl.
              Firma nasza powstała w kwietniu 2012 roku jako realizacja pasji i marzeń właściciela duńskiej firmy Smartguy, od 2004r. największy dystrybutor skandynawskiej odzieży.
              To multibrendowy sklep internetowy z odzieżą męską, damską, sportową i dziecięcą oraz dużym wyborem dodatków.
              Atrakcyjne ceny, możliwość wysyłki na terenie całego kraju jaki i po za jego granice i darmowa dostawa!
              Nasza odzież wykonana jest z najwyższej jakości materiałów i zadowoli nawet najbardziej wymagających klientów.
              Odwiedzajcie nas i składajcie zamówienia - serdecznie zapraszamy!

Pozdrawiam, Julia Śmiechowska
              StylePit.pl - markowa odzież, obuwie i akcesoria online!
              48 (22) 250 30 78.
              obslugaklienta@stylepit.pl

Comment

sklep exploret.pl - Internetowy sklep odzieżowy i z butami

Jeżeli chodzi o markową odzież znanych marek to polecam sklep Internetowy sklep odzieżowy i z butami, sklep z ubraniami online - exploret.pl - szeroki wybór markowej odzieży, jeansów i obuwia w Polsce. Nike, Puma, Adidas, Lee, Wrangler i wiele innych. Duży wybór, dobry kontakt i szybka wysyłka. Wszystkie produkty w sklepie internetowym www.exploret.pl podlegają wymianie. Jeżeli nie odpowiada rozmiar, kolor, itp. można wymienić bez problemu odsyłając w przeciągu 7 dni od otrzymania. Gorąco polecam ten sklep.
                Last edited by Gosia16; 28-09-12, 11:47 AM.

Comment

Powiem Wam że jest też fajny sklep z odzieżą damską fajna gatunkowo i w bardzo przystępnej cenie ostatnio tam zaczęłam kupować powiem Wam i mega warto jeden koszt przesyłki Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z koleżankami się składamy wspólnie i na prawdę super Polecam!!!

Comment

Super ubrania na każdą okazje!!! milov.pl

Hej, polecam Sklep internetowy z odzieżą damską, diamentowa kolekcja MILOV sklep internetowy z modnymi ubraniami. Zakupiłam świetną sukienkę na sylwestra - rewelacja. Unikatowe i oryginalne, nigdzie takich nie znalazłam. Bardzo szybka wysyłka i super kontakt. Nareszcie mam sklep w którym stanę się stałym klientem. Dziękuje MILOV )

Comment

Wysokogatunkowe ubrania z Hiszpanii

Jesli ktos lubi wysokogatunkowe ubrania znanych projektantow typu Roberto Cavalli, MarcCain, Moncler czy Blumarine to polecam hiszpanski sklep internetowy shopellite.es. Niektore rzeczy sa naprawde fajne, a ceny przystepne, tym bardziej ze w Hiszpanii trwa teraz okres wyprzedazy, a obnizki siegaja 50%. Najbardziej mi sie tam spodobaly wyroby skorzane, zwlaszcza torebki i paski. Moja siostra byla latem w Hiszpanii i przywiozla z tego sklepu mnie i spbie po torebce. Biedna, wykosztowala sie, ale co sie nie zrobi dla kochanej siostrzyczki
                      Last edited by Liza; 15-01-13, 07:15 PM.

Comment

Blask mody - ostatnio odkryty, calkiem spoko

Sklep internetowy moda damska

Comment

Dorzuciłabym do tej listy jeszcze sklep: Arem
                          Od czasu do czasu kupuję u nich jakąś bluzeczkę. Ceny mają atrakcyjne, przesyłka dochodzi szybko, a materiał, z jakich wykonują ubrania jest naprawdę bardzo dobry. Polecam zajrzeć, może komuś też coś z ich asortymentu wpadnie w oko

Comment

Nowe kolekcje i liczne promocje

Ja ostatnio odkryłam fajny sklep Sklep bielizna | Sklep odzież damska | Agnettis.pl , mają tam naprawdę ładne ubrania i buty. Co chwila widzę u nich liczne promocje na aktualne kolekcje. No i obsługa tez w porządku. Polecam!

Comment

Osobom, które przepadają za leginsami (tak jak ja) mogę polecić świetny sklep z leginsami. Można tam znaleźć naprawdę super, dobrej jakości leginsy w bardzo atrakcyjnej cenie. Plusem jest też ekspresowa przesyłka.
                              Last edited by ada225; 07-04-13, 09:57 PM.

Comment

ja lubię kupować w internecie i polecam sklep Sklep bielizna | Sklep odzież damska | Agnettis.pl , mają tam fajne kolekcje ubrań i mnóstwo promocji cenowych. Z ewentualnym zwrotem tez nie ma problemu.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                                Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                                masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                                X