Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Typowe błędy w ubieraniu się :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Typowe błędy w ubieraniu się :)

Hej dziewczyny Czytałam troche poprzednie wątki i...co byście powiedziały na stworzenie listy najgorszych wpadek i błędów w ubieraniu się.
    Można uznać, że zaliczają się do tego:

* skarpetki + sandały
    * japonki do sukienki

podrzućcie trochę pomysłów, może to coniektórym rozjaśni trochę w głowach

Japonki do sukienki? A czemu nie? Jeżeli jest to sukienka typowo plażowa, to fajnie to wygląda

Jak dla mnie masakrą jest:
    - zbyt dużo kolorów
    - zbyt dużo ozdób i robienie z siebie choinki
    - brzuch na wierzchu (dozwolone tylko na plaży)

Comment

jeszcze wcześniej był temat o leginsach i odsłoniętym tyłku . pominęłaś go, malgosiu
      o tak, za duzo kolorów, to też źle .. moim zdaniem najlepiej, gdyby maksymalnie dziewczyna miała na sobie 3 różne kolory

a słuchajcie, co sądzicie o zakładaniu białych sportowych butów do czarnych rurek ...? mnie to bardzo irytuje, nie wiem, dlaczego
      aaa, jeszcze nie lubie jednej rzeczy. jak np ktoś ma bluzke z rękawem 3/4 i do tego spodnie z nogawką 3/4 .... jakoś tak zawsze mi się wydaje, ze ów KTOŚ założył ciuchy młodszej siostry...
      nie połączyłabym też w zyciu eleganckiej, np. skorzanej czarnej, błyszczącej torebki z adidasami ... ALE to są moje subiektywne odczucia. nie wykluczam, ze mam dziwny gust

Comment

1) Kiedy buty, torebka, sukienka i td. czyli wszystko jest "pantrekowe". Przesada! i nie jest sexy, jak pewnie ktoś kto tak się ubiera myśli
        2) Zakłdanie na rajstopy podkolanówek
        3) Mocny makijaż na plaży (czerwone usta itd.) - zdecydowanie za baaardzo!

Comment

ja jestem absolutnie przeciwna:

1.) łączeniu deseniów, czyli np. bluzek w kropki z bluzami w paski itd. brrr !

2.) noszeniu za małych ubrań (wbrew pozorom zdarza się to dość często, szczególnie w przypadku dziewczyn)

3.) "pompowanym" kurtkom (kolejne pompowane wałki kurtki opinają ciało w istocie zacierając jakikolwiek zarys sylwetki noszącego, zgrozo !)

Comment

Sporo już tego wymieniłyście, oczywiście ze wszystkimi wpadkami się zgadzam Mnie razi goły brzuch ( z nadmiernie wylewającym się tłuszczem), jak również tak zwane "pękające plecy", czyli spodnie u dziewczyn, które nie zakrywają do końca pośladków - ochyda!!!!
            Uważam też, że czarne szpilki do białych spodni zupełnie nie pasują. Kratka z paskami też się gryzie i nie wygląda to estetycznie. Przy tym wszystkim należy nie zapominać o tym, żeby ubranie było czyste i świeże.

Comment

Jeśli o mnie chodzi, to nienawidzę czerwonych rajstop ..... Kazdy , kto je nosi wygląda, jak bocian. Z resztą zielone i niebieskie też nie są super. O, jeszcze jedna "fajna" rzecz.. Co sądzicie o powycieranych na kolanach, łydkach i tyłku dżinsach ?? Dla mnie tragedia...........

Comment

A co sądzicie o zakładaniu do rajstop: a) sandałków b) butów z odkrytym palcem ?? Uważam, że jedno i drugie to katastrofa. Zwłaszcza, jeśli rajstopy mają na końcu taki ciemniejszy kawałek.............. Nie mogę na to patrzeć na ulicy...

Comment

fruittella, zestawienie: rajstopy + buty odsłaniające palce to naprawdę tragedia, zgadzam się z Tobą w 100 % !

mnie dodatkowo drażnią:
                  1.) białe spodnie przez które prześwituje kolorowa bielizna - zawsze się zastanawiam czy to zamierzony, "prowokacyjny" efekt czy też kwestia nieświadomości, w każdym razie wygląda to przerażająco

2.) rajstopy kabaretki - niezależnie od zestawu są esencją kiczu

Comment

w jakimś innym wątku był temat okularów RAY BANÓW czy ray benów, rey banów ? nie wazne. tych zerówek... Ja je chętnie dopiszę do tej listy. Dla mnie to jest znak mówiący "CHCĘ BYĆ FAJNY - NOSZE RAJ BANY" ...

Comment

Już ktoś to wyżej wymienił, ale muszę powiedzieć od siebie jeszcze raz :

kratka i paski ... to ewudentnie do siebie nie pasuje. nie idzie ze sobą w parze..

albo połączenie kolorystyzcne typu czerwony + niebieski . dla mnie wygląda bardzo tandetnie nawet, jeżeli to suknia valentino i torebka diora. albo jeszcze miksy fiolet-zielony-żółty . kojarzą mi się z takimi ortalionowymi dresami z lat 90. .......

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
                      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
                      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
                      X