Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lumpeksy, ciuchlandy !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lumpeksy, ciuchlandy !

co sądzicie ? czy lubicie polować na ciuchy w takich miejscach ?
    gdzie są wasze ulubione lumpeksy ?
    czy ktoś może pochwalić się naprawdę niesamowitą zdobyczą z secondhandów ? ^^

Ja jeszcze nigdy nie byłam w secondhandzie ... Ale chętnie dam się do nich przekonać, bo widzę ostatnio, że ubrania ze zwykłych sklepów mimo O WIELE wyższej ceny wcale nie prezentują o wiele lepszej jakości, dlatego popieram pytanie .. Gdzie i jak można znaleźć dobry "lumpeks" ?

Comment

w Warszawie polecam bez dwóch zdań lumpeksy na Kabatach, jest ich tam kilka, bardzo blisko siebie, co pozwala na urządzenie prawdziwego polowania na ciuchy secondhand !

moją dobrą radą jest odwiedzanie lumpeksów raczej w dni dostaw, wtedy ubrania nie są tak przebrane przez innych polujących, więc łatwiej jest znaleźć coś interesującego !

Comment

Dobrze też trafić na taki lumpeks, gdzie nie ma wycenionej odzieży. Tam kupować się poprostu nie opłaca, bo ceny są porównywalne ze sklepowymi ;/ Tam gdzie odzież jest na wagę, można za malutkie pieniądze dostać naprawdę oryginalną i dobrej jakości rzecz, której nam potem będą wszyscy dookoła zazdrościli, a my będziemy miały pewność, że nikt inny takie samej nie będzie miał (jak to często bywa z rzeczami kupionymi w takich sieciówkach jak na przykład h&m).

Comment

Podczas poszukiwań w lumpeksach radzę także dobrze obejrzeć ciuch, który chcemy kupić, ponieważ łatwo można przeoczyć dziurę lub plamę !

Ponadto warto czasem zaryzykować i kupić rzecz, która może nie do końca dobrze się układa i przerobić w domu. W ten sposób powstają prawdziwe arcydzieła i niepowtarzalne kreacje !

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X