problem jest ogroooomny, tak orgomny jak moje śliwy, które się robią po każdym dłuższym przejsciu w butach na obcasie ponad 6cm ;/ mam rozmiar 36/37 i już pomijając problem z kupieniem odpowiednio małych butów na lato, robią mi się w nich koszmarne odciski pod śródstopiem. zauważylam, że osoby z większym numerem stopy takich problemów nie mają zbyt często. czy to faktycznie zalezy od rozmiaru stopy, czy poprostu faktu, czy na codzień się chodzi w wysokich butach, czy nie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wysokie buty i mała stopa
Collapse
X
-
Fakt, że nie chodzisz w wysokich butach na pewno może wpływać na to, iż czujesz się w nich po prostu niekomfortowo - nie są dla Ciebie wygodne, ponieważ nie jesteś do nich przyzwyczajona.
Natomiast kwestia odcisków może być związana z tym, że masz wąskie stopy i but źle do nich przylega (ja mam podobny problem, chociaż noszę absolutnie standardowe 39). Radzę sobie z tym problemem przymocowując specjalne "poduszki", czyli krążki ochronne Party Feet. Są to wkładki żelowe, które trwale pozostają na miejscu chroniąc stopę przed otarciami i uciskiem, spróbuj
!
Najnowsze wątki
Collapse
-
Czas najwyższy zawalczyć o lepszą sylwetkę. Chciałam Was podpytać o kwestie organizacyjne, a dokładniej o to, czy wybór między dietetykiem przyjmującym...
-
Channel: Dieta
03-06-26, 11:51 AM -
-
Cześć! Szukam sprawdzonej firmy sprzątającej w Gdyni i przy okazji chcę podpytać o Wasze doświadczenia, bo to mój pierwszy raz z taką usługą....
-
Channel: Tryb Życia
21-05-26, 10:25 AM -
-
1. U kogo robiłyście ? Jaka kwota?
2. Czy jesteście zadowolone? A może żałujecie bądź coś poszło nie tak?
3. Jak wasza rekonwalescencja...-
18-05-26, 12:21 PM -
-
Hej, szukam ciekawych zabawek do ogrodu

Czym bawia się obecnie Wasze maluchy?...-
12-05-26, 02:34 PM -
-
Hej, czy któraś z was dostała diagnozę zaburzeń osobowości narcystycznych? Terapueta twierdzi że je mam i nie bardzo akceptuje to że ja uważam,...
-
05-05-26, 11:06 AM -

Comment