Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wysokie buty i mała stopa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wysokie buty i mała stopa

problem jest ogroooomny, tak orgomny jak moje śliwy, które się robią po każdym dłuższym przejsciu w butach na obcasie ponad 6cm ;/ mam rozmiar 36/37 i już pomijając problem z kupieniem odpowiednio małych butów na lato, robią mi się w nich koszmarne odciski pod śródstopiem. zauważylam, że osoby z większym numerem stopy takich problemów nie mają zbyt często. czy to faktycznie zalezy od rozmiaru stopy, czy poprostu faktu, czy na codzień się chodzi w wysokich butach, czy nie?

Fakt, że nie chodzisz w wysokich butach na pewno może wpływać na to, iż czujesz się w nich po prostu niekomfortowo - nie są dla Ciebie wygodne, ponieważ nie jesteś do nich przyzwyczajona.

Natomiast kwestia odcisków może być związana z tym, że masz wąskie stopy i but źle do nich przylega (ja mam podobny problem, chociaż noszę absolutnie standardowe 39). Radzę sobie z tym problemem przymocowując specjalne "poduszki", czyli krążki ochronne Party Feet. Są to wkładki żelowe, które trwale pozostają na miejscu chroniąc stopę przed otarciami i uciskiem, spróbuj !

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X