problem jest ogroooomny, tak orgomny jak moje śliwy, które się robią po każdym dłuższym przejsciu w butach na obcasie ponad 6cm ;/ mam rozmiar 36/37 i już pomijając problem z kupieniem odpowiednio małych butów na lato, robią mi się w nich koszmarne odciski pod śródstopiem. zauważylam, że osoby z większym numerem stopy takich problemów nie mają zbyt często. czy to faktycznie zalezy od rozmiaru stopy, czy poprostu faktu, czy na codzień się chodzi w wysokich butach, czy nie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wysokie buty i mała stopa
Collapse
X
-
Fakt, że nie chodzisz w wysokich butach na pewno może wpływać na to, iż czujesz się w nich po prostu niekomfortowo - nie są dla Ciebie wygodne, ponieważ nie jesteś do nich przyzwyczajona.
Natomiast kwestia odcisków może być związana z tym, że masz wąskie stopy i but źle do nich przylega (ja mam podobny problem, chociaż noszę absolutnie standardowe 39). Radzę sobie z tym problemem przymocowując specjalne "poduszki", czyli krążki ochronne Party Feet. Są to wkładki żelowe, które trwale pozostają na miejscu chroniąc stopę przed otarciami i uciskiem, spróbuj !
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment