Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zara

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zara

Temat przeznaczony dla drugiej co do wielkości sieciówki w Polsce !

Co Wam się podoba i na co polujecie ? Jakie są Wasze ulubione linie i najbardziej interesujące modele ?

Ja ostatnio poszukuję spodni, które występowały w trzech kolorach: beżu, granacie i oliwkowej zieleni. Miały podwyższony stan z zakładkami, odrobinę luźniejsze uda i biodra, a także krótsze, zwężane nogawki, coś w stylu spodni capri. Sprzedawano je w zestawie z paskiem. Czy ktoś orientuje się gdzie można je jeszcze dostać ?

Ja uwielbiam Zarę, zwłaszcza BUTY ! Są dla mnie megawygodne, w żadnym innym sklepie nie kupiłam lepszych pod tym względem. No i bardzo mi się podobają, a jestem naprawdę wybredna

Przeszkadza mi w Zarze jedna rzecz... Mam ok. 160 cm i jestem raczej drobna i szczerze mówiąc rzadko kiedy mogę znaleźć tam ciuch, który leżałby tak, jak powinien. Ale to już mój problem...

A i nie macie wrażenia, że jakość ciuchów z działu młodzieżowego jest jakaś strasznie kiepska?? Bo mnie bluzki się okropnie mechacą. Z tego damskiego nie, ale ten młodzieżowy ... No, coż, w sumie cena tez jest tam inna, wiec to może dlatego ....

W każdym razie... Ja jestem na zdecydowane TAK dla Zary i na BARDZO TAK dla butów z Zary

W sprawie spodni niestety nie pomogę...

Comment

Mnie się ne podoba, że wszyscy są ubrani w Zarze. No i małe rozmiary rzadko się zdarzają, zwykle wszystko od samego początku kolekcji jest wykupione, bo wszystkie kobiety uwielbiają Zarę i Mango.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X