Moja przyjaciółka ma śliczne szpilki ... Chciałabym je od niej pożyczyć na imprezę (przecież nie kupie sobie takich samych). Wiem, że gdy poproszę, na pewno mi pożyczy. Ale zastanawiam się, czy to wypada pożyczać od kogoś buty ...? Tym bardziej, że jest lato i raczej nie poszłabym w rajstopach. Zdarza wam się pożyczać buty? Komuś albo od kogoś??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pożyczanie butów
Collapse
X
-
Jeśli to Twoja przyjaciółka, to myślę, że obie się siebie nie brzydzicie tak żeby nie pożyczyć sobie butówJa wielokrotnie się z kumpelami na imprezy wymieniałam butami, bo tak jak powiedziałaś- nie ma co sobie kupować takich samych, zresztą pewnie tylko po to, żeby je raz założyć czy dwa
Więc...czemu nie? jeśli Twoja koleżanka miałaby z tym jakiś problem, to na pewno Ci o tym powie.
pzdr i udanej zabawy
-
moim zdaniem, jeśli pożyczysz je raz to nie stanie się nic złego - przyjaciółka na pewno nie poczuje się urażona, a Ty na tym skorzystasz i będziesz mogła poszaleć w "nowych"butach na imprezie.
warto przed włożeniem cudzych butów zastosować dezodorant do stóp, aby jednak zadbać o higienę !
myślę jednak, że nie należy zbyt często pożyczać od przyjaciółki ubrań czy butów, ponieważ w pewnym momencie może poczuje się urażona Twoim ciągłym pożyczaniem, a nie powie Ci o tym, aby nie zranić Twoich uczuć.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zależy mi, żeby firmowe gadżety wyglądały trochę bardziej „premium”. Robimy sporo dla klientów z segmentu B2B i nie chcę rozdawać czegoś,...
-
Channel: Tryb Życia
26-03-25, 06:23 PM -
-
Babeczki robicie same paznokcie czy jednak wolicie iść do kosmetyczki?
-
Channel: Paznokcie
26-03-25, 02:37 PM -
-
Nie przepadam za typowymi zagłówkami przy łóżku, ale w sypialni chciałabym mieć coś, co trochę zrobi wrażenie i nada klimat. Co można dać zamiast?
-
26-03-25, 08:57 AM -
-
Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
-
13-03-25, 01:36 PM -
-
Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro
...
-
13-03-25, 12:23 PM -
Comment