Co sądzicie o tym dość nowym trendzie? Coraz częściej można spotkać w sklepach nielubiane kiedyś "gumiaki" w przeróżnych fasonach i kolorach. Jak myślicie? Fajna sprawa? Ja jakoś nadal nie mogę się przekonać do tego obuwia mimo deszczu i wzorków w kwiatki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kaloszki :)
Collapse
X
-
szczerze powiedziawszy ja też nie przepadam za tym trendem, który pewnie wkrótce zniknie tak szybko jak się pojawił.
uważam, że nosząc kalosze dziewczyny całkowicie pozbawiają się powabu i uroku, na rzecz wygody. ja osobiście bardzo lubię oglądać stare zdjęcia z lat 40 i 50, gdzie kobiety były zawsze, pomimo aury idealnie zadbane i eleganckie, a chodzenie przez nie w kaloszach zupełnie nie do pomyślenia.
szczególnie natomiast mnie bawi noszenie przez liczną rzeszę ofiar mody kaloszy firmy Hunter. widocznie kwota 400 zł nie jest w stanie odstraszyć ludzi od ślepego podążania za trendem.
-
Zgadzam się z przedmówczyniami. Mi również się nie podoba ta moda. Ok, może i nieraz praktyczne jak taka chlapa na dworze, przedwiośnie czy wiosna i leje, albo błoto pośniegowe. Pogada na kalosze idealna! Ale oprócz tych nielicznych przypadków kiedy faktycznie miałyby jakieś zastosowanie, to nie podoba mi się noszenie kaloszy przez kobiety.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment