Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kaloszki :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kaloszki :)

Co sądzicie o tym dość nowym trendzie? Coraz częściej można spotkać w sklepach nielubiane kiedyś "gumiaki" w przeróżnych fasonach i kolorach. Jak myślicie? Fajna sprawa? Ja jakoś nadal nie mogę się przekonać do tego obuwia mimo deszczu i wzorków w kwiatki

szczerze powiedziawszy ja też nie przepadam za tym trendem, który pewnie wkrótce zniknie tak szybko jak się pojawił.

uważam, że nosząc kalosze dziewczyny całkowicie pozbawiają się powabu i uroku, na rzecz wygody. ja osobiście bardzo lubię oglądać stare zdjęcia z lat 40 i 50, gdzie kobiety były zawsze, pomimo aury idealnie zadbane i eleganckie, a chodzenie przez nie w kaloszach zupełnie nie do pomyślenia.

szczególnie natomiast mnie bawi noszenie przez liczną rzeszę ofiar mody kaloszy firmy Hunter. widocznie kwota 400 zł nie jest w stanie odstraszyć ludzi od ślepego podążania za trendem.

Comment

Zgadzam się z przedmówczyniami. Mi również się nie podoba ta moda. Ok, może i nieraz praktyczne jak taka chlapa na dworze, przedwiośnie czy wiosna i leje, albo błoto pośniegowe. Pogada na kalosze idealna! Ale oprócz tych nielicznych przypadków kiedy faktycznie miałyby jakieś zastosowanie, to nie podoba mi się noszenie kaloszy przez kobiety.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X