Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

fason okularów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• fason okularów

jakie wzory okularów przeciwsłonecznych są modne w tym sezonie? lubię muchy, ale czy one nie są już przypadkiem poza trendami? fajne też są awiatorki - moje ulubione marki ray ban są poprostu odjechane no i oczywiście mają to co najważniejsze poza fasonem - filtyyyy!!! a co myślicie o klasycznych, lekko szerszych od normalnych okularów? a może klasyczne ray ban'y (prostokątne z wydłużonymi bokami) ???

ja osobiście słyszałam, że w tym sezonie specjalnie modne są okulary w kształcie tzw. "kociego oka", czyli wydłużone po bokach i zwężające się w stronę nosa.
    jestem zagorzałą fanką okularów tego fasonu, ponieważ niemal każdy przymierzający wygląda w nich ładnie, a jest to także świetny sposób na uzyskanie tajemniczego i uwodzicielskiego look'u, nawet jeśli musimy ukrywać nieestetyczne cienie pod oczami będące świadectwem wczorajszej imprezy

Comment

w tym roku widziałam wiele osób, które nosiły tzw. lennonki, czyli okulary o okrągłych szkłach wprawionych w druciane oprawki. taki fason okularów spopularyzował John Lennon i od jego nazwiska wzięły tez swoją nazwę.

właśnie ten fason szczególnie przypadł mi do gustu, ponieważ kojarzy mi się z wolnością lat 60', a także stylem hippie i Dzieci Kwiatów - może nie aż tak, ale wciąż wolni możemy czuć się obecnie z okazji okresu wakacyjnego, kiedy możemy odpoczywać w pięknej letniej aurze z dala od kłopotów, pracy i eleganckich strojów.

warto postawić na odrobinę szaleństwa w postaci lennonek

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X