Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obuwie przez internet

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Obuwie przez internet

Dziewczyny...
    Czy zamawiacie obuwie przez internet?
    Jeśli tak, to skąd macie pewność, że będzie ono idealnie pasowało do stopy?
    Będę wdzięczna za rozjaśnienie ;-)

Skąd pewność? Stopę można dokładnie wymierzyć, a wiele sklepów pokazuje dokładne wymiary sprzedawane obuwia. Tutaj jest opisane jak należy mierzyć stopę - Buty damskie, buty męskie, obuwie damskie i obuwie męskie. - Buty Merg.pl Masz jakieś wątpliwości?

Comment

O proszę - nie wiedziałam, że tak się da. Swoją drogą dzięki za ten link - widzę tam fajne kozaczki na zimę. Teraz takiego obuwia będę szukała. Może faktycznie zamówię właśnie tam? Muszę popatrzeć dokładniej.

Comment

Jak dotąd tylko jedna para zdarzyła się "leciutko" za duża i musiałam oddać koleżance a tak wszystkie idealne.

Comment

Jakiego obuwia dokładnie potrzebujesz? Bardzo chętnie ci doradzę ;-)
          W tym sklepie będzie bezpiecznie bo jest znany, daje długą możliwość zwrotu obuwia i przy okazji jeszcze ma niskie ceny.

Comment

Najchętniej kupiłabym jakieś fajne kozaki - najlepiej coś na czasie. Jakoś nie mam konkretnych wymagań co do tego.
            Długi czas na zwrot tzn. ile? Dwa tygodnie?

Comment

problem z kupnem butów przez net jest taki, że producenci mają różne miary i u jednego 39 to nie to samo co u drugiego.
              Poza tym czasem są problemy ze zwrotem. Ja kupuję buty w sklepie, w każdej galerii jest kilka takich butików i jest z czego wybierać. Ceny są ciut wyższe, ale coś za coś.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
              Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
              masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
              X