Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zdrowe przekąski z grilla

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zdrowe przekąski z grilla

jak pewnie zauważyliście, rozpoczął się sezon grilowania . praktycznie co tydzien ktos robi grilla. a wiadomo, co na grillu się je .. kiełbaaska, karkóweczka, boczuś .......... No i moje pytanie brzmi: co zrobic, gdy ktos chce iść na grilla, ale nie chce , żeby dbanie o linie przez ostatnie trzy miesiace ("odchudzam sie, bo chce byc ladna w bikini") poszły na marne.
    Co jecie na grillu ? warzywa? jesli tak, to jakie? chodzi mi o cos takiego niskolalorycznego/odżywczego/dobrego dla mojej figury
    a i czy kurczak zalicza się do takich potraw?? ;>

można zrobić szaszłyki z warzywek ponadziewać przyprawioną paprykę, cebulkę, pieczarki i co tylko wymyślisz (żeby tylko się nie rozsypywało) i upiec. mniam
    albo kukurydza kolbę smaruje się masłem i zawija w folię aluminiową, wychodzi przepyszna! polecam

Comment

Też polecam szaszłyk z warzyw, bądź pojedyńcze warzywa glillowane, uwielbiam bakłażan i cukinię zgilla... gniam... pycha! Do tego mięso zgrilla jest polecane, ponieważ ma dużo mniej tłuszczu niż smażone. Jak się boisz za sylwetkę to nic ci się nie stnie, jak zjesz pierś z kurczaka, nie zapomnij dodać curry. Albo jeszcze jeden niezły pomysł - łosoś z grilla dla figury jest w sam raz.

Comment

Dokładnie- rybka z grilla to jest to na pewno zdrowsza od mięsa a pyszna tak samo albo i bardziej. Do tego dobre przyprawy i jest mniam

Comment

A jakie przyprawy polecacie?? Do tej ryby? I do piersi? Bo ja też nie jestem najlepszą kucharką i własnie troszke mam z tym problem. Czy przyprawić, żeby smak był delikatny? Nie za ostry, bo nie przepadam

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X