no dobra, przyszła pora, żeby trochę pomarudzić.... wszystkie piszą, że tu czy ówdzie maja za dużo, a ja mam za mało! nie jestem anorektyczką, ale jestem chuda jak patyk ;/ przy wzroście 175cm waga wskazuje mi na 43 kg. jem wszystko od lodów przez czpisy na tłustym mięsie skończywszy i nic! zero efektów. waga stoi w miejscu i ani rusz do przodu. jak to jest możliwe?!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jestem za chuda ;/
Collapse
X
-
Masz dobrą przemianę materii Wiele dziewczyn by Ci pozazdrościło. Może spróbuj wykorzystać swoje atuty? Polubić swoje ciało? Masz świetnie wymiary na modelkę
A jeśli na prawde przeszkadza Ci Twoja waga to polecam wybrać się już do profesjonalisty- dietetyka. Razem coś na pewno wymyślicie
pozdrawiam
-
Dokładnie! Miałam ten sam problem Miałam rozmiar hm... 32 Teraz przytyłam do 36 i nareszczie wyglądam jak człowiek!! Nie muszę kupować ciuszków w sklepach dla dzieci ;p (chociaż czasami to był akurat plus ) Na modelkę zawsze byłam za mała, na fotomodelkę moja uroda nie pasuje, więc tak mały rozmiar to były tylko problemy. Poszłam do dietetyka - on uczynił cud. Tobie radzę to samo
Comment
-
Ja też mam taki problem. Ale byłam u dietetyka, który powiedział mi czy mam czas żeby jeść co 3 godziny dane posiłki, bo jak nie to nie mam co marzyć o przytyciu. Zbadał moją tarczycę, bo przy nadczynności albo niedoczynności (nie pamiętam) można nie móc przytyć, ale gdy wyniki wyszły dobrze poradził mi żebym dała sobie spokój. Bo studiowałam, dziennie i zaocznie i do tego pracowałam i nie miałam czasu na regularne posiłki. Przyzwyczaiłam się teraz do swojego ciała. Polubiłam siebie i jest mi z tym lepiej
Comment
-
Chciałbym być za chuda... ale jestem za gruba. Właśnie dlatego wzięłam się za odchudzanie z promoslim.pl/ Miejmy nadzieję, że chociaż to zwalczy mój ciągły problem z nadwagą.
Comment
-
A ja długo zastanawiałam się nad dietami jakie są dostępne i które cieszą się pozytywnymi opiniami. Doszłam do wniosku, że najlepiej u mnie sprawdzi się catering dietetyczny. Znajoma ostatnio pokazała mi stronę https://dietly.pl/ dzięki, które znalazła dla siebie bardzo dobrą firmę cateringową. Planuje też się tam rozglądnąć.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
There are no results that meet this criteria.
Comment