jaką dietę na 3 dni polecacie? chodzi mi o to aby oczyścić organizm z toksyn, nie zależy mi raczej na odchudzaniu się (chociaż ze 2,3kg mniej przy okazji by nie zaszkodziło. czytałam już wiele propozycji takich diet, ale nie wiem którą wybrać. macie jakąś sprawdzoną, która mi na pewno nei zaszkodzi zamiast pomagać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
dieta w 3 dni
Collapse
X
-
Oni: odchudzaniee.phorum.pl/viewtopic.php?f=1&t=11 mają dobry sposób na odchudzanie. Warto poczytać o nim.
Comment
-
Tutaj się całkowicie zgadam. Nie można zapomnieć o tym, że niektórzy z nas mają też różne problemy zdrowotne. Jak więc zastosujemy nieodpowiedzialnie pierwszą lepszą dietę, możemy narobić sobie tylko szkody. Warto też dużo czytać na temat danych diet. Tutaj https://dietly.pl/dieta-pudelkowa/cukrzycowa możecie dowiedzieć się jak wygląda prawidłowa dieta dla cukrzyków. Dzięki tym informacją sporo można sobie uzmysłowić.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Jak wyglada wasza wieczorna lub poranna rutyna jeśli chodzi o pielęgnacje? Chciałabym swoją trochę rozbudować
-
Channel: Kosmetyki
23-02-26, 10:57 AM -
-
Lekkie posiłki zwykle nie sprawiają mi problemu, ale kiedy zjem coś smażonego albo bardziej sycącego, brzuch reaguje natychmiast: czuję rozpieranie,...
-
Channel: Tryb Życia
18-02-26, 01:45 PM -
-
Opadnięte powieki, worki pod oczami, które mam od zawsze, jest to kwestia genów
Mam 21 lat i hashimoto, czy plastyka powiek będzie dobrym pomysłem?...-
Channel: SPA
18-02-26, 10:34 AM -
-
Jakie są koszty startu małego salonu i na czym można zaoszczędzić na początku?
-
Channel: Kosmetyki
18-02-26, 10:01 AM -
-
Jestem ciekawa, jakie macie podejście do ubierania się. U mnie to wieczne niezdecydowanie: komfort czy bardziej kobiecy styl? Do tego często mam problem...
-
Channel: Ubrania
12-02-26, 01:22 PM -

Comment