jaką dietę na 3 dni polecacie? chodzi mi o to aby oczyścić organizm z toksyn, nie zależy mi raczej na odchudzaniu się (chociaż ze 2,3kg mniej przy okazji by nie zaszkodziło. czytałam już wiele propozycji takich diet, ale nie wiem którą wybrać. macie jakąś sprawdzoną, która mi na pewno nei zaszkodzi zamiast pomagać?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
dieta w 3 dni
Collapse
X
-
Oni: odchudzaniee.phorum.pl/viewtopic.php?f=1&t=11 mają dobry sposób na odchudzanie. Warto poczytać o nim.
Comment
-
Tutaj się całkowicie zgadam. Nie można zapomnieć o tym, że niektórzy z nas mają też różne problemy zdrowotne. Jak więc zastosujemy nieodpowiedzialnie pierwszą lepszą dietę, możemy narobić sobie tylko szkody. Warto też dużo czytać na temat danych diet. Tutaj https://dietly.pl/dieta-pudelkowa/cukrzycowa możecie dowiedzieć się jak wygląda prawidłowa dieta dla cukrzyków. Dzięki tym informacją sporo można sobie uzmysłowić.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment