zbliżają się wakacje! czas na wymarzony wyjazd, ale co zrobić kiedy nasza sylwetka wymaga małych 'poprawek' jakie sporty polecacie na pozbycie się wałeczków tłuszczu z brzucha, a także zatuszowania cellulitu?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
jakie sporty dla szybszego wymodelowania sylwetki?
Collapse
X
-
Najlepszy jest aqua aerobik. Efekty są odrazu widoczne. Zajęcia są męczące (są nawet trudniejsze niż zwykły aerobik), ale kondycja fizyczna jest ważniejsza, zwłaszcza na lato. Szczególnie aqua jest zalecany osobom z problemami z kręgosłupem i oczywiście zwalcza skutecznie odwiecznego wroga każdej kobiety, czyli cellulit.
Bardzo przyjemnym i skutecznym rodzajem sportu jest taniec.
Myślę, że miesiąc uprawiania aqua i tańczenia da pozytywne rezultaty i można będzie spokojnie odpoczywać, nie martwiąc się o swój wygląd (na pewno śweitny)
-
Ja mam pomysł na ciekawy sport, ale to raczej dla starszych sportowców Otóż jest to rozrywka dwuosobowa, poprawiająca humor i gwarantująca zachowanie świetnej kondycji fizycznej Sport możliwy do uprawiania o każdej porze dnia i nocy w każdym miejscu na Ziemi
Ale jeśli mówimy serio o wałeczkach tłuszczu i cellulicie, to akurat z tymi dwoma problemami może być ciężko. Ja ważę 45 kg, a dotyka mnie w pewnym stopniu jedno i drugie Na tłuszczyk polecam delikatną zmianę diety, a na cellulit codzienny peeling, np. solny gruboziarnisty, albo cukrowy.
Pozdrawiam.
Comment
-
Napisał kieliszka Zobacz postw każdym miejscu na Ziemi
mi na zbędne kilogramy pomaga praca ;] dorabiam jako kelnerka i wierzcie mi... nieraz po ponad 12 godzinach biegania spalę wszystko co jadłam w ostatnim tygodniu a jak się nogi wyrabiają
Comment
-
haha, no wiem, wiem. panowie policjanci mają pewne zastrzeżenia, ale dopóki nikt nas nie przyłapie, to wszystko jest w porządku
praca kelnerki to nie jest dobry sport tak się składa, że wczoraj właśnie rzuciłam taką pracę, bo moje nogi jednak nie wyrabiały
Comment
-
14 godzin... nieźle.. ja byłam 13 i myślałam, że to rekord świata!!
wracając do głównego tematu, pomyślałam, że faktycznie taniec może być niezły. Dla mnie to też jest super rozrywka, a przy tym można nauczyć się czegoś nowego i odkryć trochę swojej kobiecości
Comment
-
Modelowani sylwetki odpowiednia dyscyplina sportu
Wg mnie odpowiednią i skuteczną dyscypliną sportu jest jazda rowerem, podczas jazdy pracują wszystkie nasze mięśnie, nie trzeba też za specjalnie się katować jak podczas różnych ćwiczeń fitness. Dobra alternatywą może być również taniec- jak napisała wcześniej jedna z forumowiczek- również wtedy pracują mięśnie wszystkich partii naszego ciała
Comment
-
I believed that dance can actually be quite awesome. For me, it is also excellent fun, and simultaneously you understand something new and to find some of their femininity...
Comment
-
Basen jest dobry na wymodelowanie sylwetki. Jeśli nie masz możliwości chodzenia na basen w mieście, kup sobie basen ogrodowy na http://www.herbec.pl/pl/baseny-ogrodowe Ćwiczenia w wodzie pomogą Ci w wymodelowaniu sylwetki.Last edited by Lotka; 21-08-13, 06:55 PM.
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment