Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

stres przed poznaniem Jego rodziców ......... :D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• stres przed poznaniem Jego rodziców ......... :D

Jestem z moim chłopakiem od stycznia i jeszcze nie poznałam jego rodziców. Pewnie dlatego, że on daleko mieszka. No, ale ta chwila się zbliża i bardzo, ale to bardzo się stresuję. Chciałabym oczywiscie zrobić dobre wrażenie ... Ale ale ... denerwuję się, że oni mnie nie polubią, że powiem coś głupiego. W co powinnam sie ubrać, żeby wyglądac na osobę zrównoważoną, elegancką ii , żeby na pewno nie było wyzywająco? Co z makijażem?? Jeśli chodzi o paznokcie, to zazwyczaj mam czerwone. A ponieważ jestem osobą raczej młodą, to nie wiem, czy to zrobi dobre wrażenie, czy raczej odwrotnie ...
    HELPPP!!!!!!!!!!!!!!

Doskonale Cię rozumiem. Sama parę miesięcy temu tak się denerwowałam, bo mam niesamowitą zdolność mówienia nieodpowiednich rzeczy w nieodpowiednim momencie ;-) Ale jakoś poszło. I z perspektywy czasu mogę powiedzieć że nie było tak źle jak to sobie wyobrażamy
    Na pewno nie powinnaś się ubierać jakoś wyzywająco, w końcu mimo wszystko pierwsze wrażenie się liczy. Ale...bądź sobą, na pewno Jego rodzice zobaczą w Tobie to co widzi Twój chłopak

Comment

Początki zawsze są trudne. Obawiamy się czasem nowych sytuacji a w szczególności rodziców naszego kochanego chłopaka. Pierwsza zasada to nie przestraszyć ani strojem ani makijażem. Dla jego rodziców nie musicie się tak stroić . Warto pokazać się z tej dobrej strony. Przy tym dobrze będzie wyglądać jakiś schludny strój i delikatny makijaż podkreślający urodę.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X