też tak macie? np przy zmianie szkoły? np gimnazjum -> liceum, liceum-> studia, albo przy zmianie pracy ... ja się boję zawsze ... że nowi znajomi nie zastąpią mi starych, że ze starymi stracę kontakt, że po prostu będzie mi źle .. wiem, że zmiana to zupełnie normalna rzecz w życiu i do wszystkiego człowiek się może przyzwyczaić, ale to nie zmienia faktu, że zawsze się boję.. też tak macie? jak sobie z tym radzicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
stres przed zmianą otoczenia ..
Collapse
X
-
to jest normalan sprawa, ja nawet jak jadę na wakacje do innego kraju się stresuję, ale też się cieszę oczywiście. Trzymaj się i już, a pewno będzie dobrze i i naczej być nie może. No i jeszcze jedna rzecz - nie myśl o tym, tylko o czymś przyjemnym, czyli kieruj sama swoje mysli w dobrym kierunku.
-
I jedna rada ode mnie - nigdy nie staraj się udawać kogoś , kim nie jesteś. Oczywiście można też rozważać zmianę otoczenia pod kątem dobrej okazji do zmiany samego siebie, ale prawdziwa zmiana, a udawanie to dwie różne sprawy. Na "udawaczu" ludzie zawsze się poznają. Bądź sobą, to przesłanie ode mnie
Comment
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment