Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

faceci + golenie włosów na klacie = ...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• faceci + golenie włosów na klacie = ...

Co sądzicie o facetach, którzy golą sobie włosy na klacie, żeby wyglądać, jak mężczyźni z okładki mens health ? SEKSI , czy OBCIACH ? Mój chłopak ma taki dylemat i nie za bardzo wiem, co mu doradzić Bo niby te włosy na klacie sa meskie, ale z drugiej strony .................

Fajnie wygląda w sumie, tylko że jak nie pogolą jeden dzień to jest dopiero widok. No i nie okłamujmy się, precież nie będzie się tak zawsze golić, a przez to że tam golił włosy się zrobiły jak u małpy czy king konga (w każdym razie coś w tym stylu). Nie warto wdł. mnie, jak facet ma mięśnie to i tak fajnie wygląda.

Comment

No, jak nie goli, to widok jest okropny, a jeszcze gorzej jest, jak się dotyka:d Wiemy wszystkie, co to znaczy "nogi niegolone przez 3 dni" . Z ich klatą jest gorzej Jeszcze zalezy, jaki ma zarost, ale ... Chyba żadna kobieta nie chciałaby, żeby jej facet był taki nieprzyjemny w dotyku:d zwłaszcza, jeśli ma naprawde fajną klatę dlatego ja też mowie nie;d

Comment

I ja mówię nie goleniu i depilowaniu klaty
        A co sądzicie o włosach pod pachami? Te powinni golić, czy też nie?

Comment

czasami jest tak, że facet musi ogolić wlosy pod pachą, bo mu przeszkadzają (np. siłacze tak mają, ze względu na obwód bicepsu i tricepsu ;p ). ale generalnie... po co mają to robić? żeby stracić męskość? ;p jak dla mnie mężczyzna, który PRZESADNIE o siebie dba, nie jest mężczyzną, a zniewieściałą jego podróbką.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
          Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
          masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
          X