Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

palenie na plaży

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• palenie na plaży

Jestem osobą niepalącą, więc przyznaję, że gdy ktoś koło mnie na plaży pali, to mnie to szalenie denerwuje i te pety w piasku... :/ co o tym sądzicie? Powinno być zabronione?

oj jestem zdecydowanie przeciwna...strasznie wkurzające gdy ktoś staje po twojej nawietrznej i pali papierosy, tym bardziej gdy jest się z małymi dziećmi :/
    inną kontrowersją są psy na plażach, co o tym myślicie? powinien być zakaz wprowadzania psów? a może tylko zaostrzenie obowiązku sprzątania po nich?

Comment

Z tymi papierosami to jest tragedia.. I nie tylko na plaży, ale w ogóle wszędzie. Te pety przecież rzucają gdzie popadnie. Na plaży w piasku, na ulicy, na chodniku, na trawniku - wszędzie, tylko nie w koszu. Ja myślę, że palenie nie powinno być zabronione, ale wyrzucanie petów GDZIE POPADNIE powinno być karalne mandatem, z reszta jak każdy inny przejaw śmiecenia. To jakiś problem zgasić papierosa i wrzucić do to śmietnika? Albo na plazy to jakiejś torby i wyrzucic wychodząc? Chyba nie za duży ... Tak samo z psami. Wprowadzać można, czemu nie. Ale twój pies= twoja kupa , dlatego zabierz ją ze sobą...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
      X