Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

palenie na plaży

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• palenie na plaży

Jestem osobą niepalącą, więc przyznaję, że gdy ktoś koło mnie na plaży pali, to mnie to szalenie denerwuje i te pety w piasku... :/ co o tym sądzicie? Powinno być zabronione?

oj jestem zdecydowanie przeciwna...strasznie wkurzające gdy ktoś staje po twojej nawietrznej i pali papierosy, tym bardziej gdy jest się z małymi dziećmi :/
    inną kontrowersją są psy na plażach, co o tym myślicie? powinien być zakaz wprowadzania psów? a może tylko zaostrzenie obowiązku sprzątania po nich?

Comment

Z tymi papierosami to jest tragedia.. I nie tylko na plaży, ale w ogóle wszędzie. Te pety przecież rzucają gdzie popadnie. Na plaży w piasku, na ulicy, na chodniku, na trawniku - wszędzie, tylko nie w koszu. Ja myślę, że palenie nie powinno być zabronione, ale wyrzucanie petów GDZIE POPADNIE powinno być karalne mandatem, z reszta jak każdy inny przejaw śmiecenia. To jakiś problem zgasić papierosa i wrzucić do to śmietnika? Albo na plazy to jakiejś torby i wyrzucic wychodząc? Chyba nie za duży ... Tak samo z psami. Wprowadzać można, czemu nie. Ale twój pies= twoja kupa , dlatego zabierz ją ze sobą...

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
      X