Witam. Mam ten problem od kiedy pamiętam, niestety nadal nie udało mi się tego zwalczyć :/ Powiedzcie, czego używacie na "te dni" żeby mniej bolało? Ja czasem stosuje leki rozkurczowe, albo zwykłe ibupromy, itp, a Wy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Bolesne miesiączki :(
Collapse
X
-
Ja mam świetną metodę !!! Trzeba przyłożyć sobie na brzuszek coś ciepłego- ja na początku po prostu nalewałam ciepłą wodę do plastikowej butelki. Efekt super . i prawie natychmiast (nie jak po tabletkach - po kilku godzinach ;/) . Teraz się wycwaniłam i mam coś fajniejszegoOtóż moja mama kilka lat temu chciała schudnąć i kupiła SAUNA SOLUTION w tv markecie, czy gdzies tam
nie, nie.. oczywiscie nie schudła. to jest takie urządzenie, taki pas, który po podłączeniu do prądu grzeje. no i mam taki elektroniczny termofor
ale jeśli Twoja mama nie oglada tv marketu, to możesz zainwestować w taki zwykły , we FLO są fajne.
moja metoda jest bezkonkurencyjna i nie wiem, dlaczego kobiety faszerują się tymi wszystkimi lekami...
tylko jedna uwaga - ciepło moze powodowac, ze krwawienie bedzie odrobine intensywniejsze, dlatego lekarze zalecają przykładać sobie to CIEPŁO tylko na kilkanaście minut.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Rozważam modernizację naszego ośrodka kultury i patrzę na możliwości oferowane przez Wamat jako sceny producent . Zastanawiam się czy nowoczesne...
-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:58 AM -
-
Heja
Myślę o modernizacji naszej linii produkcyjnej i rozważam inwestycję w Smart Factory Software oferowane przez Nexelem. Wydaje...-
Channel: Dodatki i Akcesoria
28-08-25, 11:15 AM -
-
Hej, potrzebuję czegoś więcej niż zwykłe maseczki na gumce. Chcę wiedzieć, czym różnią się chirurgiczne maski od półmasek FFP2/FFP3 i kiedy...
-
Channel: Tryb Życia
25-08-25, 11:21 AM -
-
Rozgrywka w big bass demo to idealny sposób, by odkryć, jak działa zbieranie symboli i dlaczego dynamiczne role potrafią zaskoczyć nawet doświadczonych...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
22-08-25, 08:40 PM -
-
Mam lekką postać łuszczycy, ale ostatnio po operacji (narkoza + leki) zmiany niemal całkiem zniknęły. Ciekawi mnie, czy to przypadek, czy ktoś...
-
Channel: Włosy
22-08-25, 11:07 AM -
Comment