Witam. Mam ten problem od kiedy pamiętam, niestety nadal nie udało mi się tego zwalczyć :/ Powiedzcie, czego używacie na "te dni" żeby mniej bolało? Ja czasem stosuje leki rozkurczowe, albo zwykłe ibupromy, itp, a Wy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Bolesne miesiączki :(
Collapse
X
-
Ja mam świetną metodę !!! Trzeba przyłożyć sobie na brzuszek coś ciepłego- ja na początku po prostu nalewałam ciepłą wodę do plastikowej butelki. Efekt super . i prawie natychmiast (nie jak po tabletkach - po kilku godzinach ;/) . Teraz się wycwaniłam i mam coś fajniejszego Otóż moja mama kilka lat temu chciała schudnąć i kupiła SAUNA SOLUTION w tv markecie, czy gdzies tam nie, nie.. oczywiscie nie schudła. to jest takie urządzenie, taki pas, który po podłączeniu do prądu grzeje. no i mam taki elektroniczny termofor ale jeśli Twoja mama nie oglada tv marketu, to możesz zainwestować w taki zwykły , we FLO są fajne.
moja metoda jest bezkonkurencyjna i nie wiem, dlaczego kobiety faszerują się tymi wszystkimi lekami...
tylko jedna uwaga - ciepło moze powodowac, ze krwawienie bedzie odrobine intensywniejsze, dlatego lekarze zalecają przykładać sobie to CIEPŁO tylko na kilkanaście minut.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Higiena w salonie kosmetycznym jest kluczowa. Zwróć uwagę na czystość pomieszczeń, narzędzi i produktów, które są używane. Upewnij się, że...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:10 PM -
-
Czasami najlepsze prezenty to te, które mają znaczenie sentymentalne. Może to być coś, co przypomina o wspólnych chwilach, na przykład album ze...
-
Channel: Przyjęcie - Restauracja - Samochody
06-10-24, 11:08 PM -
Comment