Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bolesne miesiączki :(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Bolesne miesiączki :(

Witam. Mam ten problem od kiedy pamiętam, niestety nadal nie udało mi się tego zwalczyć :/ Powiedzcie, czego używacie na "te dni" żeby mniej bolało? Ja czasem stosuje leki rozkurczowe, albo zwykłe ibupromy, itp, a Wy?

Ja mam świetną metodę !!! Trzeba przyłożyć sobie na brzuszek coś ciepłego- ja na początku po prostu nalewałam ciepłą wodę do plastikowej butelki. Efekt super . i prawie natychmiast (nie jak po tabletkach - po kilku godzinach ;/) . Teraz się wycwaniłam i mam coś fajniejszego Otóż moja mama kilka lat temu chciała schudnąć i kupiła SAUNA SOLUTION w tv markecie, czy gdzies tam nie, nie.. oczywiscie nie schudła. to jest takie urządzenie, taki pas, który po podłączeniu do prądu grzeje. no i mam taki elektroniczny termofor ale jeśli Twoja mama nie oglada tv marketu, to możesz zainwestować w taki zwykły , we FLO są fajne.
    moja metoda jest bezkonkurencyjna i nie wiem, dlaczego kobiety faszerują się tymi wszystkimi lekami...

tylko jedna uwaga - ciepło moze powodowac, ze krwawienie bedzie odrobine intensywniejsze, dlatego lekarze zalecają przykładać sobie to CIEPŁO tylko na kilkanaście minut.

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
    Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
    masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

Working...
    X