Witam. Mam ten problem od kiedy pamiętam, niestety nadal nie udało mi się tego zwalczyć :/ Powiedzcie, czego używacie na "te dni" żeby mniej bolało? Ja czasem stosuje leki rozkurczowe, albo zwykłe ibupromy, itp, a Wy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Bolesne miesiączki :(
Collapse
X
-
Ja mam świetną metodę !!! Trzeba przyłożyć sobie na brzuszek coś ciepłego- ja na początku po prostu nalewałam ciepłą wodę do plastikowej butelki. Efekt super . i prawie natychmiast (nie jak po tabletkach - po kilku godzinach ;/) . Teraz się wycwaniłam i mam coś fajniejszegoOtóż moja mama kilka lat temu chciała schudnąć i kupiła SAUNA SOLUTION w tv markecie, czy gdzies tam
nie, nie.. oczywiscie nie schudła. to jest takie urządzenie, taki pas, który po podłączeniu do prądu grzeje. no i mam taki elektroniczny termofor
ale jeśli Twoja mama nie oglada tv marketu, to możesz zainwestować w taki zwykły , we FLO są fajne.
moja metoda jest bezkonkurencyjna i nie wiem, dlaczego kobiety faszerują się tymi wszystkimi lekami...
tylko jedna uwaga - ciepło moze powodowac, ze krwawienie bedzie odrobine intensywniejsze, dlatego lekarze zalecają przykładać sobie to CIEPŁO tylko na kilkanaście minut.
Najnowsze wątki
Collapse
-
Zależy mi, żeby firmowe gadżety wyglądały trochę bardziej „premium”. Robimy sporo dla klientów z segmentu B2B i nie chcę rozdawać czegoś,...
-
Channel: Tryb Życia
26-03-25, 06:23 PM -
-
Babeczki robicie same paznokcie czy jednak wolicie iść do kosmetyczki?
-
Channel: Paznokcie
26-03-25, 02:37 PM -
-
Nie przepadam za typowymi zagłówkami przy łóżku, ale w sypialni chciałabym mieć coś, co trochę zrobi wrażenie i nada klimat. Co można dać zamiast?
-
26-03-25, 08:57 AM -
-
Mamy położone tynki gipsowe twarde ale są nierówności z tynku mąż chce sam położyć gładzie. Jakie polecacie ??? I możecie krok po kroku opisać...
-
13-03-25, 01:36 PM -
-
Możecie doradzić jakiś dobry ekspres do kawy? Chodzi tutaj o zakup ekspresu do kawy do bistro
...
-
13-03-25, 12:23 PM -
Comment