Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ile kosztuje barman na wesele

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ile kosztuje barman na wesele

Dziewczyny, czy możecie podpowiedzieć, jaki jest mniej więcej koszt wynajęcia barmana na wesele? Czy to jest opcja dostępna tylko dla większych budżetów, czy można znaleźć coś w rozsądnej cenie?

Cena zależy od kilku rzeczy – liczby gości, ilości godzin pracy barmana oraz tego, czy alkohol jest w pakiecie, czy trzeba go kupić osobno. Są różne opcje, więc można dopasować ofertę do budżetu. My wynajęliśmy barmana na 6 godzin i kosztowało to mniej więcej tyle, co dodatkowy stół z alkoholem, więc wyszło bardzo rozsądnie. Warto zapytać o indywidualną wycenę, np. tutaj: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/. Goście byli zachwyceni, a dzięki temu nie musieliśmy martwić się o kupowanie i rozlewanie alkoholu sami.

Comment

Jesteśmy na etapie planowania powitania gości na naszym weselu i zastanawiamy się, czy warto zainwestować w coś ekstra na pierwszy toast. Marzą mi się klasyczne, francuskie szampany, bo to jednak symbol celebracji i elegancji. Wydaje mi się, że taki akcent na początku przyjęcia robi niesamowite wrażenie. Czy któraś z Was zamawiała większą ilość online? Znalazłam bardzo fajny dział na wina.pl i zastanawiam się, czy dostawa jest bezpiecznie zapakowana.”

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Ogrzewanie do nowego domu
        Nonni
        Czy możęcie polecić ogrzewanie do nowego domu?
        Pompe ciepła czy ogrzewanie gazowe?...
        Dzisiaj, 10:55 AM
      • Kiedy planować ogród
        Nonni
        Jestem w trakcie budowy i zastanawiam się keidy najlepiej jest już zająć się ogrodem?...
        Dzisiaj, 10:11 AM
      • Gotowe dania ze słoików
        Gabriel20
        Cześć, chciałbym zebrać opinie na temat rozwiązania jakim są gotowe dania w słoikach. Przy obecnym braku czasu zaczynam szukać czegoś, co da...
        Wczoraj, 01:29 PM
      • Kolposkopia
        vevi
        Hej dziewczyny, czy któraś z was miała wykonywaną kolposkopię oraz pobieraną biopsję? Niestety wyszła mi nieprawidłowa cytologia i dostałam...
        21-01-26, 10:10 AM
      • Rzeszów ginekolog
        Nonni
        Dziewczyny w związku z tym że mam endometrioze, staramy się z mężem o dziecko już dwa lata. Ostatnio byłam w ciąży ale poroniłam. W związku...
        19-01-26, 01:49 PM
      Working...
      X