Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ile kosztuje barman na wesele

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ile kosztuje barman na wesele

Dziewczyny, czy możecie podpowiedzieć, jaki jest mniej więcej koszt wynajęcia barmana na wesele? Czy to jest opcja dostępna tylko dla większych budżetów, czy można znaleźć coś w rozsądnej cenie?

Cena zależy od kilku rzeczy – liczby gości, ilości godzin pracy barmana oraz tego, czy alkohol jest w pakiecie, czy trzeba go kupić osobno. Są różne opcje, więc można dopasować ofertę do budżetu. My wynajęliśmy barmana na 6 godzin i kosztowało to mniej więcej tyle, co dodatkowy stół z alkoholem, więc wyszło bardzo rozsądnie. Warto zapytać o indywidualną wycenę, np. tutaj: https://oryginalnybar.pl/oferta/barman-na-wesele/. Goście byli zachwyceni, a dzięki temu nie musieliśmy martwić się o kupowanie i rozlewanie alkoholu sami.

Comment

Jesteśmy na etapie planowania powitania gości na naszym weselu i zastanawiamy się, czy warto zainwestować w coś ekstra na pierwszy toast. Marzą mi się klasyczne, francuskie szampany, bo to jednak symbol celebracji i elegancji. Wydaje mi się, że taki akcent na początku przyjęcia robi niesamowite wrażenie. Czy któraś z Was zamawiała większą ilość online? Znalazłam bardzo fajny dział na wina.pl i zastanawiam się, czy dostawa jest bezpiecznie zapakowana.”

Comment

Ciekawostki

Collapse

Glamourina
      Glamourina pokazuje swoje stylizacje, skomentuj je TUTAJ.
      masaż tantryczny warszawa

Najnowsze wątki

Collapse

• Pomysły na gadżety w gabinecie kosmetycznym
        Nonni
        Poratujecie tutaj pomysłami na gadżety dla klientek w gabinecie kosmetycznym? Co ciekawego warto jest dla klientek przygotować?...
        Wczoraj, 02:28 PM
      • Botki zamszowe w zimie
        vevi
        Dziewczyny mam pytanie - widzę piękne botki zamszowe ale zastanawiam się czy kupować je na zimę. Czy zamsz nie zniszczy się od śniegu i soli? A...
        Wczoraj, 11:30 AM
      • Duża piaskownica
        Nonni
        Szukam dużej piaskownicy bo mam dwójkę dzieci i często przychodzą jeszcze sąsiedzkie. Co polecacie?
        09-01-26, 03:11 PM
      • Zgubiony dowód osobisty
        vevi
        Gdzieś mi przepadł dowód osobisty nie wiem czy w domu czy zgubiłam na mieście. Czy muszę od razu zastrzegać czy mogę poczekać i poszukać jeszcze?
        09-01-26, 12:19 PM
      • Skawina szukam neurologa
        Nonni
        Głowa mnie boli strasznie i kręci mi się prawie codziennie. Lekarz powiedział żebym poszła do neurologa. Gdzie w Skawinie mogę się umówić prywatnie...
        08-01-26, 02:56 PM
      Working...
      X